Μιχάλης Μερτζανίδης: Η μεγάλη επιστροφή στην ομάδα της καρδιάς του.

1

Στην ομάδα που ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα ως αθλητής του στίβου, την Ηφαιστία Κοντοπουλίου στη Λήμνο, αποφάσισε να επιστρέψει ο Έλληνας πρωταθλητής του στίβου, Μιχάλης Μερτζανίδης, αφήνοντας τον Ολυμπιακό για να στηρίξει την προσπάθεια που γίνεται από το σωματείο και ειδικότερα από τον Πρόεδρο Σπύρο Μπούμπουρα, γιο του επιχειρηματία Παντελή Μπούμπουρα για την ανάδειξη και ανάπτυξη του αθλητισμού στην περιοχή.

 

 

 Ο Λημνιός πρωταθλητής που έχει στο ενεργητικό του αρκετές διακρίσεις τόσο σε πανελλήνια όσο και σε πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα, με ατομικό ρεκόρ 8.05 στο μήκος, δηλώνει έτοιμος να επιστρέψει στις ρίζες του, στην ομάδα του χωριού του θέτοντας ψηλά τον πήχη των προσδοκιών για τη νέα χρονιά.

 Σε επικοινωνία που είχαμε με τον αθλητή, μας παραχώρησε την ακόλουθη δήλωση.

Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην ομάδα που ξεκίνησα το στίβο! Την ομάδα του χωριού μου την Ηφαιστία! Οι στόχοι μου για την νέα χρονιά είναι ο κλειστός στίβος το χειμώνα,να κερδίσω το πανελλήνιο πρωτάθλημα και για το καλοκαίρι έχω στόχο το ευρωπαικό πρωτάθλημα που ειναι τον Αύγουστο στο Βερολίνο! Τέλος Δεκέμβρη θα πάω στην Σερβία για προετοιμασία 2 ή 3 βδομαδες και θα επιστρέψω για τους αγώνες του κλειστού στίβου! Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια Μπούμπουρα για τη στήριξη!

Να τονίσουμε ότι η επιστροφή του Μιχάλη Μερτζανίδη στα γήπεδα που πρωτοξεκίνησε ως αθλητής σε συνδυασμό με τις δεσμέυσεις Μπούμπουρα για την περεταίρω αναβάθμιση των αθλητικών εγκαστάσεων στο Κοντοπούλι, δημιουργούν προϋποθέσεις ανάπτυξης του αθλήματος αλλά και επιπλέον κίνητρα στα μικρά παιδιά για την ενασχόληση τους με το στίβου που θα παραμένει πάντα ένα ασφαλές καταφύγιο.

Εμείς απ την πλευρά μας θα θέλαμε να ευχηθούμε κάθε επιτυχία στο Μιχάλη στους στόχους που έχει θέσει καθώς αποτελεί ένα παράδειγμα αθλητή προς μίμηση που μπορεί να εμπνεύσει τις νεότερες γεννιές!

 

1 Σχόλιο
  1. FreeTheTrain λέει

    Πόσο χρονών είναι ? Υπάρχει περίπτωση να πάει στους ολυμπιακούς ? εδώ που ακριβώς θα κάνει προπόνηση?

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.