Ημερολόγιο εκδηλώσεων για όλη τη Λήμνο

Αθλητικά - Πολιτιστικά - Κοινωνικά - Πολιτικά γεγονότα στην καθημερινή ατζέντα

0

Ένας από τους κεντρικούς στόχους που θέσαμε εξαρχής ως Limnos X Press, πέρα από την ειδησεογραφική κάλυψη της επικαιρότητας, είναι η επιθυμία να καταστήσουμε την πλοήγηση στη διαδικτυακή δημόσια σφαίρα της Λήμνου, μια εμπειρία ευχάριστη μα πάνω από όλα χρηστική στους επισκέπτες της σελίδας.

Γι’ αυτό το λόγο προχωράμε στη δημιουργία ενός ημερολογίου εκδηλώσεων και προγραμματισμένων γεγονότων ενός μεγάλου φάσματος της κοινωνικής δραστηριότητας στον τόπο μας. Στη συγκεκριμένη εφαρμογή, γίνεται εφικτή μια επισκόπηση των εκδηλώσεων που λαμβάνουν χώρα ανά ημέρα στο νησί. Αθλητικά γεγονότα και αγώνες, προβολές ταινιών, προσκλήσεις της τοπικής αυτοδιοίκησης, δράση των πολιτιστικών συλλόγων κάθε χωριού, εκδηλώσεις, συναυλίες, ομιλίες, θέατρο και οτιδήποτε αποκτά σάρκα και οστά μέσα από τη συνεύρεση και συλλογικοποίηση των ανθρώπων. Δίνεται επίσης η δυνατότητα της επισκόπησης ολόκληρου του τρέχοντος μήνα ή του επόμενου για τη διευκόλυνση του μεσοπρόθεσμου προγραμματισμού καθεμιάς και καθενός.

Οι εκδηλώσεις του νησιού μέχρι τώρα, δημοσιεύονται αλλά χάνονται παρασυρόμενες από τη ροή της ειδησεογραφίας. Αυτό το έλλειμμα φιλοδοξεί να καλύψει η εφαρμογή του ημερολογίου εκδηλώσεων.

Γνωρίζουμε ότι μεγάλος αριθμός χρηστών συνδέεται στο διαδίκτυο μέσω συσκευών κινητής τηλεφωνίας ή tablet. Γι’ αυτό δώσαμε ιδιαίτερη έμφαση στην tablet και android εκδοχή του ημερολογίου, ώστε να μη χάνεται η απόλαυση στην εμπειρία πλοήγησης.

Το ημερολόγιο μπορείτε να δείτε τόσο στο κεντρικό μενού, όσο και στο κάτω μέρος της αρχικής σελίδας του Limnos X Press.

Το ημερολόγιο εκδηλώσεων στην πραγματικότητα είναι η δράση των ανθρώπων του νησιού και θα μας έκανε χαρούμενους η επικοινωνία εκδηλώσεων που τυχόν δεν έπεσαν στην αντίληψη μας ώστε να προστεθούν στο ημερολόγιο. Μπορείτε να μας στέλνετε εκδηλώσεις που προγραμματίζονται στη διεύθυνση:

[email protected]

 

Μια επίσκεψη στο ημερολόγιο θα σας πείσει για του λόγου το αληθές!

Ευχαριστούμε για τη στήριξη!

 

Η ομάδα του Limnos X Press

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.