1.5 εκατ.ευρώ για την αναπαλαίωση του αρχικού κτηρίου του νοσοκομείου

0

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Αναπληρωτής Διοικητής του Νοσοκομείου Λήμνου, κ.Μονοκρούσσος Θεόδωρος, στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για την ψυχική υγεία στον πολυχώρο “ΑΠΟΘΗΚΗ”, αφού ευχαρίστησε τον Αγοραστό Λαβδαρά για τη συμβολή του στην εξέλιξη της Ψυχιατρικής Κλινικής, έκανε γνωστό ότι εγκρίθηκε από το Υπουργείο Υγείας η μελέτη σκοπιμότητας που αφορά την αναπαλαίωση του αρχικού κτηρίου του Νοσοκομείου, 600τ.μ ύψους 1.5 εκατομμυρίων ευρώ. με στόχο την δημιουργία ενός ολοκληρωμένου Τμήματος Ψυχιατρικής για ενήλικες με το τεχνικό δελτίο να γίνεται δαπάναις του Πέτρου Ιωαννίδη.

Ένα τέτοιο έργο πνοής όπως θα το αποκαλούσε κανείς, εκτός του ότι θα στεγάσει μια πλήρως ανεπτυγμένη Ψυχιατρική Κλινική θα βελτιώσει και τη λειτουργικότητα του Νοσοκομείου αφού το αρχικό κτήριο αποτελεί το συνδετικό κρίκο με τα υπόλοιπα κτήρια και αυτή τη στιγμή ρημάζει χωρίς να αξιοποιείται δημιουργώντας κινδύνους που μπορούν να προκαλέσουν σοβαρές ζημιές στις  κτηριακές υποδομές του Νοσοκομείου.

Αυτό θα δώσει τη δυνατότητα στη Διοίκηση του Νοσοκομείου να αξιοποιήσει πλήρως και αποδοτικά όλους τους διαθέσιμους χώρους πάντα προς όφελος των κατοίκων του νησιού που έχουν ανάγκη από ένα σύγχρονο και λειτουργικό Νοσοκομείο.

Το μόνο που μένει είναι η τελική έγκριση από το Υπουργείο Ανάπτυξης κάτι που όλοι περιμένουμε με ανυπομονησία προκειμένου να αναβαθμιστεί ακόμα περισσότερο το Νοσοκομείο της Λήμνου και να εξυπηρετήσει ολοένα και περισσότερες ανάγκες.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.