Βράβευση για τη νοσηλεύτρια Αναστασία Κριαρή και το Γ.Ν-Κ.Υ Λήμνου

Δύο επιβραβεύσεις, σε νοσηλεύτρια και στο νοσοκομείο μας.

0

 

     Παρά τις αντιξοότητες και τις δύσκολες συνθήκες υπό τις οποίες δουλεύουν οι εργαζόμενοι στον υγειονομικό τομέα, κάποιοι φαίνεται πως δεν επαναπαύονται, επιτελούν έργο και βραβεύονται γι’ αυτό «φορώντας» το πιο λαμπερό τους χαμόγελο. Για το Γενικό Νοσοκομείο-Κέντρο Υγείας Λήμνου λοιπόν ήρθε μια διάκριση, επ’ ευκαιρία του 10ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Ελέγχου Λοιμώξεων, το οποίο  διοργανώθηκε στην Αθήνα, από 1η έως 3η Νοεμβρίου 2017.

  Η Ελληνική Εταιρεία Ελέγχου Λοιμώξεων και η Επιστημονική Επιτροπή του Συνεδρίου, απένειμαν στην κα Αναστασία Κριαρή, Νοσηλεύτρια Π.Ε., M.Sc. Επιτήρησης Λοιμώξεων του Γενικού Νοσοκομείου-Κέντρου Υγείας Λήμνου

ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ

Για την εργασία της με τίτλο:

Η ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΩΝ ΤΟΥ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΓΡΙΠΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

    Στην εκπόνηση της εργασίας συμμετείχαν οι κ. Εμμανουήλ Μπολίκας, Νοσηλευτής Επιτήρησης Λοιμώξεων και η κα Γεωργία Μαυρακάκη, Επισκέπτρια Υγείας, από το Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Η βράβευση της νοσηλεύτριας αντανακλάται και στο νοσοκομείο μας.

    Επιπλέον, θα αποτελούσε σημαντική παράληψη η μη αναφορά στο γεγονός ότι η κα Αναστασία Κριαρή, έγινε αποδέκτης θερμών συγχαρητηρίων από την Επιτροπή Αξιολόγησης της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς & Αιγαίου για τη σύνταξη του Εσωτερικού Κανονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων του Γενικού Νοσοκομείου-Κέντρου Υγείας Λήμνου από την Επιτροπή Διαχείρισης Αποβλήτων, την οποία η ίδια συντόνισε. Ιδιαίτερη τιμή δε, αποτέλεσε ο χαρακτηρισμός του Κανονισμού του Νοσοκομείου μας «ως ενός από τους καλύτερους, αν όχι ο καλύτερος», μεταξύ όλων των νοσοκομείων της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας, από μέλη της Επιτροπής Αξιολόγησης.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.