Χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις αναμένεται η 8η αγωνιστική.

Μάχη στις θέσεις 3 εώς 10 του βαθμολογικού πίνακα, με τους πρωτοπόρους να μην ανησυχούν.

0

Άλλη μια Παρασκευή απόγευμα κι εμείς πιστοί στο καθιερωμένο ραντεβού μας για την αθλητική σας ενημέρωση από τα γήπεδα της Λήμνου, σας παρουσιάζουμε το πρόγραμμα αγώνων του σαββατοκύριακου, για την 8η αγωνιστική στο Πρωτάθλημα Λήμνου.

Στους άγώνες του Σαββάτου δεν αναμένουμε καμία έκπληξη αφού ο πρωτοπόρος Κεραυνός αντιμετωπίζει τον ουραγό και χωρίς βαθμό Αγ.Γεώργιο, σε ένα ματς που προβλέπεται να πραγματοποιηθεί σε ρυθμούς προπόνησης για τους φιλοξενούμενους. Παρόμοια κατάσταση αναμένεται να υπάρχει και στο γήπεδο του Κοντοπουλίου όπου ο Αητός υποδέχεται τον Ηρακλή Ατσικής. Στον Κοντιά,η Προποντίδα υποδέχεται το Φιλοκτήτη, που προέρχεται απο δυο ήττες(Κεραυνό-Ηφαιστία) και θέλει να ανακάμψει βαθμολογικά χωρίς να αναμένουμε καμία αντίσταση απ τους γηπεδούχους.

Την Κυριακή η μάχη κορυφώνεται με τρία δυνατά ματς αφού το Θάνος υποδέχεται τον Άρη στη Μύρινα με τον πήχη των προσδοκιών να ναι ψηλά και για τις δυο ομάδες ενώ στην Ατσική, ο δεύτερος Διαγόρας υποδέχεται την Αελ με τους φιλοξενούμενους να ανεβάζουν συνεχώς ρυθμούς απόδοσεις. Ενώ τα προγνωστικά λένε για άσσο δεν αποκλείονται και οι εκπλήξεις.Τέλος στο Κοντοπούλι η φορμαρισμένη Ηφαιστία διεκδικεί με αξιώσεις την επικράτηση έναντι των Αργοναυτών σε ένα ματς που προβλέπεται να δούμε όμορφο ποδόσφαιρο αλλά ταυτόχρονα πάθος και ένταση και από τις δυο ομάδες.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής:

ΕΝΤΟΣΣΚΟΡΕΚΤΟΣΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΩΡΑΓΗΠΕΔΟ
ΚΕΡΑΥΝΟΣ4-1ΑΡΗΣ11-1215.00ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΚΑΣΠΑΚΑΣ7-0ΑΕΛ10-1215.00ΜΥΡΙΝΑΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ7-1ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ10-1215.00ΑΤΣΙΚΗΣ
ΗΦΑΙΣΤΙΑ0-1ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ11-1215.00ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΙΟΥ
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.