Εκδήλωση μνήμης για τα 100 χρόνια από την Οκτωβριανή Επανάσταση

0

Η Τομεακή Επιτροπή του ΚΚΕ με αφορμή την επέτειο για τα 100 χρόνια από την Οκτωβριανή Επανάσταση καλεί τους πολίτες στην πολιτική εκδήλωση μνήμης που διοργανώνει την Κυριακή 12 Νοεμβρίου στις 7 μ. μ. στην αίθουσα ΓΚΑΛΙΟΥΡΗ του κινηματοθέατρου ΜΑΡΟΥΛΑ, στη Μύρινα.

Ομιλητής θα είναι ο Βαγγέλης Ξένος-μέλος της Επιτροπής περιοχής Αιγαίου του ΚΚΕ

Θα προβληθεί σχετικό βίντεο και θα ακολουθήσει συζήτηση.

Δείτε το κάλεσμα της Τομεακής επιτροπής του ΚΚΕ:

Σήμερα, 100χρονα μετά την Οκτωβριανή Σοσιαλιστική Επανάσταση, , η ιστορία δείχνει ότι ο καπιταλισμός δεν είναι ανίκητος, ότι ο λαός μπορεί να κάνει βήμα μπροστά, να ορθώσει το ανάστημά του, να μη συμβιβαστεί με την εκμετάλλευση, την ανεργία, τον κίνδυνο των ιμπεριαλιστικών πολέμων.

 Να συμπορευτεί με το ΚΚΕ, για την ανασύνταξη του εργατικού κινήματος και τη συγκρότηση της Κοινωνικής Συμμαχίας, στην πάλη για την κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο, για την εργατική εξουσία, το σοσιαλισμό.

 Οι τόνοι λάσπης, συκοφαντίας, διαστρέβλωσης των γεγονότων που διοχετεύονται από τον αστικό τύπο, τα τηλεοπτικά κανάλια, γενικότερα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στα οποία είναι ιδιοκτήτες οι καπιταλιστές, φανερώνουν ότι σήμερα η προοπτική νέων τέτοιων επαναστάσεων γίνεται ο εφιάλτης των καπιταλιστών.

 Καλούμε το Λημνιακό λαό να συμμετέχει στην εκδήλωση για την Οκτωβριανή Επανάσταση που συγκλόνισε τον κόσμο, να συζητήσει με τους κομμουνιστές, για την οικοδόμηση της νέας σοσιαλιστικής κοινωνίας, τα επιτεύγματα και τις κατακτήσεις της, αλλά και για τις αιτίες ανατροπής της και να βγάλει τα ανάλογα συμπεράσματα για το μέλλον.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.