“Ομάδα Γονέων” από την “Πολιόχνη”

0

  Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Λήμνου και Αγ. Ευστρατίου «Πολιόχνη», αναγνωρίζοντας το δύσκολο και απαιτητικό έργο που αναλαμβάνουν οι γονείς που έχουν παιδιά στην εφηβική ηλικία, προκειμένου να προετοιμάσουν την είσοδο τους στην ενήλικη ζωή, πρόκειται να πραγματοποιήσει Ομάδα Γονέων, η οποία απευθύνεται σε γονείς με παιδιά που φοιτούν στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Η δημιουργία ομάδα γονέων εντάσσεται στα πλαίσια των ευρύτερων προγραμμάτων πρόληψης και προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας και έχει στόχο να βοηθήσει τους  συμμετέχοντες να ανακαλύψουν τις ατομικές αξίες και τις ικανότητες τους ως προς τον γονεϊκό τους ρόλο, να εστιάσουν στις επιθυμίες και τα όνειρα τους, να συνδεθούν με τις δημιουργικές πλευρές του εαυτού τους.

Η ομάδα θα λειτουργήσει στο χώρο του Κέντρου Πρόληψης  (Ιερομονάχου Κ. 6, πλησίον Α.Τ Μύρινας) με ημερομηνία έναρξης  τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου, ώρες 18:00- 20:00 και θα ολοκληρωθεί σε 5 (πέντε) συναντήσεις.  Λόγω του βιωματικού χαρακτήρα των συναντήσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να  επικοινωνείτε στο τηλέφωνο του Κέντρου Πρόληψης  22540 22751  από

Δευτέρα έως  Παρασκευή και ώρες  9:00- 14:00.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.