Άρωμα Λήμνου και στη Ν.Κορέα

Η Ένωση Ξενοδόχων Λήμνου ανοίγει τα φτερά της με στόχο την προβολή του νησιού.

0

Με στόχο την προσέλκυση επισκεπτών αλλά και τη διαμόρφωση μιας intellectual κουλτούρας για το νησί μας, η Ένωση Ξενοδόχων Λήμνου εργάζεται σε όλα τα επίπεδα για την προβολή της Λήμνου σε όλο τον κόσμο και γι αυτό μας παρουσιάζει το αφιέρωμα του έγκριτου περιοδικού της Νότιας Κορέας  “글마루(Geulmaru)” στο νησί του Ηφαίστου. Το περιοδικό αυτό  συνιστάται στα σχολεία και στα Πανεπιστήμια ως εξαιρετικό βιβλίο από το Υπουργείο Πολιτισμού της Κορέας.

  Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες, υπάρχει σε 2 μήνες Οκτώβριο και Νοέμβριο, πλήρης και ενδελεχής παρουσίαση της Λήμνου από τον εξαιρετικό φωτογράφο και Κριτικό κινηματογράφου της Ν. Κορέας ,Κο Christophe Kim , και της Κας Sevasti Kang, διευθύντριας της Ελληνοκορεατικής Σχολής της Αθήνας και πάρα πολύ γνωστής  Φιλέλληνος. Οι καλεσμένοι της Ένωσης Ξενοδόχου Λήμνου βρέθηκαν στο νησί τον Ιούνιο και για 4 ημέρες «σκανάρισαν» και φωτογράφισαν όλο σχεδόν το νησί. Αυτό έγινε με σκοπό να μεταφερθεί στους κατοίκους της μακρινής αυτής χώρας της Ασίας , η κουλτούρα και η ομορφιά του νησιού μας.. Η Νότια Κορέα είναι μια χώρα με 51,25 εκατομ. Κατοίκους, και με GDP  ανά κάτοικο 27,538.81 USD (2016).

Εξάλλου αυτή η παρουσίαση στην Νότιο Κορέα, έρχεται σε συνέχεια της προβολής της Λήμνου στο νεόδμητο Ελληνικό Κέντρο Τουρισμού στο Κίεβο της Ουκρανίας , την φιλοξενία των Ρουμάνων δημοσιογράφων του National Geographic,της κατ’ αρχήν συμφωνίας με την εταιρεία Flyscoot για  επισκέπτες από Αυστραλία   και της συμμετοχής στο Λημνιακό περίπτερο στην έκθεση Philoxenia της Θεσσαλονίκης.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.