Συνάντηση Γιαρμαδούρου με Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας.

0

  Στα εγκαίνια της περιοδικής ιστορικής έκθεσης «Η Ρωσική παρουσία στη Λήμνο» από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου – Περιφερειακή Ενότητα Λήμνου και τον Σύλλογο Λημνίων Καβάλας  βρέθηκε ο Έπαρχος Λήμνου, κ.Γιαρμαδούρος που πραγματοποιήθηκαν χθες Τετάρτη,στο χώρο της Δημοτικής Καπναποθήκης Καβάλας. 

Πλήθος κόσμου και επισήμων που βρέθηκαν στα εγκαίνια της ιστορικής έκθεσης, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την ταινία «ΛΗΜΝΟΣ» του ρώσου παραγωγού κ. Αλέξανδρο Κρουτόφ.

  Γίνεται γνωστό ότι η ιστορική έκθεση θα διαρκέσει από τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017 έως και την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017 από τις 09:00 έως στις 13:00 και Τετάρτη & Πέμπτη 18:00 έως 21:00.   

Σήμερα Πέμπτη, ο Έπαρχος Λήμνου, κ.Γιαρμαδούρος συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας κ. Θεόδωρο Μαρκόπουλο στα γραφεία της Π.Ε. Καβάλας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος μεταξύ της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης και της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, δράσεις για τη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των δύο Περιφερειακών Ενοτήτων καθώς και για την έμπρακτη στήριξη της ακτοπλοϊκής σύνδεση της Λήμνου με την Βόρεια Ελλάδα.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.