Πραγματοποιήθηκε το πρώτο σεμινάριο της Φωτογραφικής Ομάδας Λήμνου

0

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Νοεμβρίου το πρώτο σεμινάριο από τον κύκλο που διοργανώνει η Φωτογραφική Ομάδα Λήμνου. Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, φίλοι και φίλες της φωτογραφίας συγκεντρώθηκαν στην αίθουσα Γκαλιούρη για να παρακολουθήσουν την εισήγηση που έκανε ο φωτογράφος Παντελής Πραβλής με θέμα τις “Βασικές Αρχές της Φωτογραφίας”.

Η πυκνή εισήγηση του Παντελή Πραβλή, κάλυψε με λόγο και παραδείγματα, ένα ευρύ φάσμα θεμάτων σχετικών με την ιστορία της φωτογραφίας και των φωτογραφικών μηχανών, τα χαρακτηριστικά τους και τα μέρη μιας ολοκληρωμένης φωτογραφικής σύνθεσης.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνει η Φωτογραφική Ομάδα στον ΟΕΠΑ Δήμου Λήμνου, στο Τυπογραφείο του κου Παναγιώτη Παπαδόπουλου για την χορηγία υλικού και κυρίως στο Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής για την παραχώρηση της Αίθουσας «Γκαλιούρη» για τις ανάγκες του σεμιναρίου.

Ο κύκλος των σεμιναρίων θα συνεχιστεί το προσεχές Σαββατοκύριακο, με εισηγητή και πάλι τον Παντελή Πραβλή και θέμα «Φωτογραφίζοντας το Τοπίο» και θα συμπεριλάβει εκτός από τη θεωρητική προσέγγιση και πρακτική άσκηση (workshop).

Διαβάστε περισσότερα για τους στόχους και το πρόγραμμα των σεμιναρίων σε παλαιότερη ανάρτηση μας

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.