Ανάγκες καθαριότητας στο Νοσοκομείο Λήμνου

0

143 θέσεις στον τομέα της καθαριότητας νοσοκομείων, κέντρων υγείας και ιατρείων ανήγγειλε η 2η Υγειονομική Περιφέρεια Πειραιώς και Αιγαίου διά στόματος της διοικήτριας κ. Όλγας Ιορδανίδου. Οι περισσότερες θέσεις (πάνω από 100) αφορούν πρωτεύουσες, κωμοπόλεις και χωριά νησιών του Αιγαίου. Για το νομό Λέσβου προκυρήχθηκαν 11 θέσεις, ανάμεσα τους και μία για το Κέντρο Υγείας – Γενικό Νοσοκομείο Λήμνου στη Μύρινα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η διάρκεια της σύμβασης ξεκινάει από την ημερομηνία υπογραφής μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2018. Ειδικότερα για το Νοσοκομείο Λήμνου η σύμβαση περιλαμβάνει εργασία 2 ώρες ημερησίως για κάθε ιατρείο, 3 μέρες την εβδομάδα.

Στόχος είναι όπως περιγράφεται στην ανακοίνωση της Υγειονομικής Περιφέρειας να καλυφθούν έκτακτες ανάγκες και επείγουσες περιστάσεις. Το ενδιαφέρον έγκειται στον προσδιορισμό του αντικειμένου εργασίας ως μη τακτικού, πάγιου και διαρκούς, κάτι που θα επέφερε διαφοροποιήσεις στη διαδικασία, το περιεχόμενο, τις υποχρεώσεις και τα δικαιώματα που συνεπάγεται μια πρόσληψη.

Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με την αίτηση, τον τρόπο κατάταξης των υποψηφίων και την κλίμακα της βαθμολογίας μπορείτε να δείτε στην ανακοίνωση της Υγειονομικής Περιφέρειας. Να αναφέρουμε επίσης πως και για την περίπτωση της Λήμνου, προτάσσεται η εντοπιότητα ως προτεραιότητα έναντι των υπόλοιπων υποψηφίων, όσων αποτελούν μόνιμοι κάτοικοι του εκάστοτε δήμου.

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.