Άμεση ανάγκη η επισκευή κτηρίων Ειδικού σχολείου καλλιθέας

0

Πολλά προβλήματα στις κτηριακές υποδομές του Ειδικού Σχολείου Καλλιθέας προέκυψαν ειδικά μετά τις τελευταίες βροχοπτώσεις στο νησί αφού πλημμύρισε το σχολείο όπως μας επισημαίνει ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών ”Αργύριος Μοσχίδης” τονίζοντας την ανάγκη άμεσης εκτέλεσης των απαραίτητων εργασιών επισκευής που χρειάζονται τα κτήρια του σχολείου.

  Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το από τις 29-9-2017 τελευταίο έγγραφο της Προϊσταμένης του σχολείου, είναι απαραίτητες οι παρακάτω επισκευές :

Κυρίως Κτίριο

  • Επισκευή διαζώματος πρόσοψης κτιρίου(αντικατάσταση στα μολύβια…) Όταν βρέχει τρέχουν νερά στους εσωτερικούς χώρους του σχολείου. Είναι χρόνιο το πρόβλημα και όσες επισκευές και να έχουμε κάνει έως τώρα δε βοηθούν!
  • Αντικατάσταση παλαιού ξύλινου πατώματος στο γραφείο των δασκάλων. (έχει σαπίσει και από κάποια σημεία μπαίνουν ποντίκια!)

Αίθουσα Δούκας Παλαιολόγος(Αίθουσα ψυχοκινητικής)

  • Αντικατάσταση της σκεπής και του ταβανιού (χρόνιο πρόβλημα).
  • Λοιπές απαραίτητες εργασίες επισκευής της αίθουσας.

Αύλειος  Χώρος

  • Επισκευή στο κιόσκι της αυλής, το οποίο έχει γύρει και έχει χάσει τη σταθερότητά του, από το σεισμό του 2014.

Τέλος,

 Στο έγγραφο επισημαίνεται ότι η Σχολική Επιτροπή έχει παρακρατήσει ποσό ύψους 5.500 ευρώ από δωρεές προς το σχολείο μας, με σκοπό να διατεθούν στην επισκευή της αίθουσας Δούκας Παλαιολόγος.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.