Δράση του Κέντρου Κοινότητας και του Κοινωνικού Φαρμακείου Δήμου Λήμνου στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών

0

Το Κέντρο Κοινότητας και το Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Λήμνου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών (25 Νοεμβρίου) θα πραγματοποιήσει δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης προς την τοπική κοινωνία της Λήμνου, με τη στήριξη της Γενικής Γραμματείας Ισότητας Φύλων.


Η δράση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου στην αγορά της Μύρινας (Πλατεία Υψιπύλης) με διανομή σχετικών εντύπων καθώς και σε αίθουσες του Παν/μίου κατά τις ώρες των μαθημάτων τις ημέρες Δευτέρα-Τρίτη-Τετάρτη, 27,28,29 Νοεμβρίου.


Παράλληλα με τη δράση ευαισθητοποίησης την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί συλλογή φαρμάκων (κυρίως αντιβιοτικά και σιρόπια) για την ενίσχυση του Κοινωνικού Φαρμακείου Δήμου Λήμνου. Καλούμε λοιπόν τους συμπολίτες μας να στηρίξουν προσφέροντας φάρμακα που δεν τους είναι χρήσιμα κατά τις ώρες 11:00-13:00 στην Πλατεία Υψιπύλης (Πλατεία ΟΤΕ).

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.