Άλλο ένα Σαββατοκύριακο ξεκινά..

0

Μπορεί η χθεσινή μέρα, να είχε είχε αρκετές εκπτώσεις για τους καταναλωτές αλλά δεν ισχύει το ίδιο για τα σαββατοκύριακα μας και τα σωματεία του νησιού που δεν είναι διατεθιμένα να κάνουν εκπτώσεις ούτε στην όρεξη ούτε στα γκολ, μιας και σήμερα ανοίγει η αυλαία της 10ης αγωνιστικής στο Πρωτάθλημα Λήμνου.

Δυο ματσάκια για το Σάββατο  με τον ουραγό Αγ.Γεώργιο να υποδέχεται τη φορμαρισμένη Ηφαιστία στη Μύρινα και την Προποντίδα να υποδέχεται τον Κάσπακα στον Κοντιά. Στη Μύρινα δεν αναμένουμε εκπλήξεις μιας και η Ηφαιστία δεν έχει την πολυτέλεια να χάσει εύκολους βαθμούς προσδοκώντας να σκαρφαλώσει στην 4η θέση ενώ στον Κοντιά το ματς είναι λίγο πιο αμφίρροπο καθώς οι δυο ομάδες είναι περίπου ίδιας δυναμικότητας με ένα μικρό προβάδισμα για την ομάδα του Κάσπακα.

Την Κυριακή στο πρωινό ματς, αμέσως μετά την εκκλησία, το Θάνος που έχει ρίξει απόδοση, υποδέχεται το Φιλοκτήτη που καίγεται για τους τρεις βαθμούς για να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί στις θέσεις που οδηγούν στα μπαράζ, ενώ στην Ατσική θα διεξαχθεί ωραίο ματσάκι αφού ο Ηρακλής υποδέχεται τον μαχητικό Άρη με τις δυο ομάδες να μην είναι διατεθιμένες να κάνουν εκπτώσεις σε τίποτα ενώ στη Μύρινα η Αελ υπιοδέχεται τον Κεραυνό που προέρχεται από μια βαριά ήττα και θέλει πάση θυσία να ανακάμψει μετά το ισχυρό σοκ από το Διαγόρα την προηγούμενη αγωνιστική. Τέλος στο Κοντοπούλι ο Αητός υποδέχεται τους Αργοναύτες.

Ρεπό έχει ο Διαγόρας.

Δείτε το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής

ΕΝΤΟΣΣΚΟΡΕΚΤΟΣΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΩΡΑΓΗΠΕΔΟ
ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ1-3ΑΡΗΣ7/115.00ΚΟΝΤΙΑ
ΑΕΛ2-1ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ7/111.00ΜΥΡΙΝΑΣ
ΚΕΡΑΥΝΟΣ5-1ΗΦΑΙΣΤΙΑ8/115.00ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΚΑΣΠΑΚΑΣ4-5ΗΡΑΚΛΗΣ8/115.00ΜΥΡΙΝΑΣ
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.