Τρεις πεντάρες κι ένα ματς για γερά νεύρα στον απόηχο της 10ης αγωνιστικής.

Άνετη επικράτηση για τα φαβορί ενώ σε ντέρμπυ για γερά νεύρα εξελίχθηκε το Θάνος-Φιλοκτήτης.

0

Με τέσσερα ματς να διεξάγονται σήμερα Κυριακή ολοκληρώθηκε και τυπικά η 10η αγωνιστική στο Πρωτάθλημα Λήμνου με τα φαβορί να παίρνουν εύκολα τους τρεις βαθμούς της νίκης ενώ σε ντέρμπυ εξελίχθηκε το παιχνίδι μεταξύ του Θάνους και του Φιλοκτήτη με πολλά γκολ, αρκετά πέναλντι και το πάθος να περισσεύει. Πρώτος στη βαθμολογία ξανά ο Κεραυνός με το Διαγόρα-που είχε ρεπό-και τον Ηρακλη που ακολουθούν να έχουν ένα ματς λιγότερο.

Στα παιχνίδια του Σαββάτου Ηφαιστία και Κάσπακας ήταν οι νικητές απέναντι σε Αγ.Γεώργιο και Προποντίδα αντίστοιχα.

Αναλυτικότερα

ΘΑΝΟΣ-ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ 3-4(1-2)

ΑΗΤΟΣ-ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ 0-5(0-3)

Απόλυτος κυρίαρχος του παιχνιδιού ήταν η ομάδα του Ανδρωνίουν απέναντι στον Αητό που δείχνει να μη μπορεί να βρει τα πατήματα του και να παραμένει τελευταίος στο βαθμολογικό πίνακα. Η ομάδα των Αργοναυτών με πολύ καλή κυκλοφορία, έβρισκε δίχτυα όποτε ήθελε σε ρυθμούς προπόνησης πετυχαίνοντας πέντε γκολ επιβεβαιώνοντας την ανωτερότητα των παικτών τους σε όλα τα επίπεδα. Τα γκολ για τους Αργοναύτες οι Τζούλιο Τόπι, Χωριανόπουλος, Πυρομάλης, Γεωργαντής και Δημητρίου.

ΑΕΛ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ 0-5(0-3)

Ξέσπασε στη Αελ η ομάδα του Κεραυνού μετά την απρόσμενη ήττα από το Διαγόρα την περασμένη αγωνιστική και με πέντε γκολ ανέβηκε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η ομάδα του Αγ,Δημητρίου που διαθέτει τα καλυτερα στατιστικά σε άμυνα και επίθεση ήταν το απόλυτο αφεντικό με τους γηπεδούχους να μην μπορούν να προβάλλουν καμία αντίσταση. Τα γκολ για τον Κεραυνό οι Τσακαλίδης(3)-που είναι πρωτος στον πίνακα των σκορερ-Διαματάρης, και Ποντίκας.

ΗΡΑΚΛΗΣ-ΑΡΗΣ 5-0(2-0)

Απρόσμενα εύκολη νίκη για την ομάδα του Ηρακλή που φιλοδώρησε με πέντε γκολ την ομάδα του Μούδρου-που αγωνιζόταν με αρκετές απουσίες-επιβεβαιώνοντας τόσο την εμπειρία όσο και την επιθετική δεινότητα των παικτών του Ηρακλή που ξέρει να παίρνει τα παιχνίδια. Ο Ηρακλής προηγήθηκε πολύ νωρίς στο ματς με τους παίκτες του Άρη να μην μπορούν να αντιδράσουν. Τα γκολ για τον Ηρακλη οι Καπερώνης, Κρίκης Φ., Γκοτσόπουλος, Αλεξιάδης και Μπεκρής. 

Παρόλο τη βαριά ήττα ,η ομάδα του Άρη κέρδισε τις εντυπώσεις με την πολύ όμορφη κίνηση αλληλεγγύης προς τους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας Αττικής αφού συγκέντρωσαν τρόφιμα δείχνοντας ένα κοινωνικό πρόσωπο που πρέπει να έχουν τα σωματεία ακόμα και όταν δεν επηρεάζονται άμεσα.

Επόμενη αγωνιστική

ΕΝΤΟΣΣΚΟΡΕΚΤΟΣΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΩΡΑΓΗΠΕΔΟ
ΑΡΗΣ1-1ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ14/115.00ΑΤΣΙΚΗΣ
ΗΦΑΙΣΤΙΑ4-1ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ14/115.00ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΙΟΥ
ΗΡΑΚΛΗΣ7-0ΑΕΛ15/115.00ΑΤΣΙΚΗΣ
ΚΑΣΠΑΚΑΣ1-1ΚΕΡΑΥΝΟΣ15/115.00ΜΥΡΙΝΑΣ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.