2 Δεκεμβρίου Η Περίφημη “Γιορτή Ρακιού” στο Μούδρο

Για ένατη φορά πιστός στο ραντεβού ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μούδρου

0

Το τέλος της περιόδου των αποστάξεων βρίσκει τον ιδιαίτερα δραστήριο Πολιτιστικό Σύλλογο Μούδρου “Παύλος Κουντουριώτης” σε συνεργασία με τον ΟΕΠΑ  του Δήμου Λήμνου να διοργανώνουν την 9η γιορτή ρακιού το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου στο χώρο εκδηλώσεων του ΕΠΑΛ – ΓΕΛ Μούδρου στις 8 το βράδυ.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει γλέντι με μουσική ορχήστρα και παραδοσιακούς χορούς, διαγωνισμό για την ανάδειξη του καλύτερου ρακιού στο νησί αλλά και ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις. Αναγκαίο παρόν δίνουν και οι λαχταριστοί μεζέδες ως αναπόσπαστο τμήμα μιας γιορτής όπου το ρακί θα ρέει άφθονο!

Για τη διενέργεια του διαγωνισμού δείγματα από όλους τους ενδιαφερόμενους-ες θα συλλεχθούν μια ημέρα πριν, την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου από τις 18:00 έως τις 21:00 στον ίδιο χώρο. Οι κριτές θα…δοκιμάσουν τα δείγματα και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν το βράδυ της εκδήλωσης.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6942414885

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μούδρου παραμένει από τους πιο δραστήριους πολιτιστικούς φορείς του νησιού με πληθώρα εκδηλώσεων όπως πρόσφατα για την επέτειο του Πολυτεχνείο αλλά και ψυχαγωγική – εκπαιδευτική δραστηριότητα με τμήμα εκμάθησης χορών και προβολές για παιδιά.

Συντάκτης: Limnos X Press

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.