Διπλή συμμετοχή του λημνιού οίνου στο 15ο Χάρτη των Γεύσεων

2-3 Δεκεμβρίου, από τις 12:00 έως τις 20:00 στο συνεδριακό κέντρο Ιωάννης Βελλίδης

0

Για 15η φορά από το 2003 που ξεκίνησε, η Wine Plus διοργανώνει το “Χάρτη των Γεύσεων”, μία από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις οίνου στη βόρεια Ελλάδα. Οινοποιοί, αποσταγματοποιοί και εισαγωγείς προβάλλουν τα προϊόντα και τη δραστηριότητά τους στους χιλιάδες επισκέπτες: καταναλωτές, πλήθος σημαντικών οινικών προσωπικοτήτων και επαγγελματιών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Λήμνου “Η ΕΝΩΣΗ” συμμετέχει στο διήμερο που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Δεκεμβρίου με δικό της περίπτερο (Ε-46) όπου το κοινό μπορεί να δοκιμάσει, προμηθευτεί και ενημερωθεί για τις εξαίρετες γεύσεις στις ετικέτες των Limnos Wines.

Συμμετοχή με δικό του περίπτερο έχει και το Κτήμα Χατζηγεωργίου, που τα τελευταία χρόνια σημειώνει σημαντικές επιτυχίες σε διανομή και διαγωνισμούς σε Ελλάδα και Ευρώπη. Τα εύγευστα αποστάγματα του Κτήματος μπορεί κανείς να ανακαλύψει στο stand Ε-18.

Φέτος, για τη 15η διοργάνωσή του,  ο Χάρτης των Γεύσεων «μετακομίζει» σε νέο, μεγαλύτερο και πιο ευρύχωρο χώρο. Για 2 ημέρες το Συνεδριακό Κέντρο Ιωάννης Βελλίδης στη HELEXPO θα στεγάσει το “Χάρτη” και θα αποτελέσει πόλο έλξης για πλήθος κόσμο από το χώρο του οίνου. Το πρόγραμμα λειτουργίας και τις δύο μέρες είναι από τις 12:00 έως και τις 20:00 το βράδυ. 

 

Οινοποιοί από κάθε αμπελουργική ζώνη της Ελλάδας, αποσταγματοποιοί και εισαγωγείς οίνων, θα περιμένουν τους χιλιάδες επισκέπτες, φίλους του κρασιού και επαγγελματίες του χώρου από ολόκληρη την επικράτεια, αλλά πλέον και από το εξωτερικό (Γαλλία, Βουλγαρία, Αργεντινή, Γερμανία, Κύπρος, Χιλή, Ιταλία) για να τους παρουσιάσουν τις γνωστές αγαπημένες επιλογές από τις φημισμένες περιοχές της Ελλάδας και της υφηλίου. Συγχρόνως, τα φρέσκα κρασιά της εσοδείας 2017, οι νέες ετικέτες και συσκευασίες, αρκετές από τις οποίες θα κάνουν το ντεμπούτο τους στην εκδήλωση, κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον όσων παρακολουθούν τις τελευταίες εξελίξεις στο πεδίο του γοητευτικού, όσο και πολύπλοκου, οινικού τομέα. Ενδιαφέρουσες παράλληλες εκδηλώσεις εμπλουτίζουν την «παιδεία του κρασιού» και την «εμπειρία της γεύσης» που προσφέρει.  

 

Συντάκτης: Limnos X Press

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.