Πλήθος δράσεων και εκδηλώσεων από το σύλλογο κηδεμόνων Νέας Κούταλης εν όψει Χριστουγέννων

Χριστουγεννιάτικο bazaar αλλά και πλήθος εκδηλώσεων για μεγάλους και παιδιά περιλαμβάνει η τριήμερη γιορτή του Συλλόγου Κηδεμόνων Νέας Κούταλης.

0

Χριστουγεννιάτικο bazaar αλλά και πλήθος εκδηλώσεων για μεγάλους και παιδιά περιλαμβάνει η τριήμερη γιορτή του Συλλόγου Κηδεμόνων του Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Νέας Κούταλης που θα πραγματοποιηθεί 8-9-10 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Σχολείο Νέας Κούταλης.

Σε όλη τη διάρκεια των τριήμερων εκδηλώσεων, θα λειτουργούν αίθουσες με δραστηριότητες για τα παιδιά όπως face painting, γράμμα στον Αη Βασίλη και φωτογραφίες με τον Santa Claus και όλα αυτά δωρεάν.

Οι αίθουσες του σχολείου θα φιλοξενήσουν επίσης εργοτέχνες-εκθέτες, αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους καθώς επίσης και βιβλιοπωλεία.

Τέλος με μια μικρή ενίσχυση προς το Σύλλογο, οι παρευρισκόμενοι θα μπορούν να απολάυσουν κρασί, αναψυκτικά καθώς επίσης και άλλα εδέσματα.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του 3ημέρου

Παρσκευή 8/12

18.00             Άναμμα του Δέντρου των Ευχών

18.30-20.00   Παιδικό παραδοσιακό χορευτικό πολιτιστικών συλλόγων

20.00-22.00   Καραόκε πάρτυ

Σάββατο 9/12

11.00-13.00   Προβολή παιδικής ταινίας στο θεατράκι του Σχολείου(περιλαμβάνει                                  δωρεάν καφέ σε συνοδούς γονείς και κηδεμόνες)

18.00-18.30   Εκκλησιαστικοί ύμνοι και κάλαντα από το κατηχητικό(υπό του Ιερέως                                Γεωργίου Κουντούρη)

18.30-20.00   Παιδική συναυλία με τους μαθητές της καθηγήτριας μουσικής κας.Μαρίας                        Ψάρρα και τη συμμετοχή του μουσικού εργαστηρίου Λιβαδοχωρίου

19.30             Παιδικό παραμύθι με τον Κώστα Ζαφειρίου

Κυριακή 10/12

11.00-13.00   Προβολή παιδικής ταινίας στο θεατράκι του Σχολείου(περιλαμβάνει                                  δωρεάν καφέ σε συνοδούς γονείς και κηδεμόνες)

13.00-14.00   Λήξη εορταστικών εκδηλώσεων(dj Δημήτρης Παπαποστόλου)

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.