Δυνατός αέρας αλλά και δυνατά ματς ετούτο το Σ/Κ

Πλούσια αγωνιστική δράση παρόλο το δυνατό αέρα

0

Κι αν ο αγέρας φυσσά δε μας δροσίζει, έλεγε ο Δ.Μούτσης πριν μερικά χρόνια αλλά ετούτο το σαββατοκύριακο όχι μόνο δε θα δροσίσει λόγω του ισχυρού Νοτιά, αλλά θα ζεσταθούμε καθώς είναι γεμάτο ματσάρες.

Ας ξεκινήσουμε

Το Σάββατο οι Αργοναύτες υποδέχονται στη Μύρινα την ομάδα του Θάνους σε ένα ματς χωρίς κανένα ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον καθώς η ομάδα του Ανδρωνίου παραμένει στην 7η θέση του βθμολογικού πίνακα ανεξάρτητα με την έκβαση του αποτελέσματος κάτι το οποίο δεν ισχύει για την ομάδα του Θάνους που θέλει πάση θυσία νίκη για να σπάσει τη γκίνια των τελευταίων αγωνιστικών. Ματσάρα όμως θα διεξαχθεί στο Κοντοπούλι αφού η τοπική ομάδα Hφαιστία αγωνίζεται με τον ασταμάτητο Διαγόρα σε ένα ματς που προβλέπεται δυνατό αλλά και με αρκετά γκολ καθώς η επίθεση και των δυο ομάδων πετάει φωτιές φέτος. Στην Ατσική ο Άρης υποδέχεται τον  πρωτοπόρο Κεραυνό με τους φιλοξενούμενους να έχουν το προβάδισμα της νίκης.

Την Κυριακή στο πρωινό παιχνίδι ο ουραγός Αγ.Γεώργιος αντιμετωπίζει την Προποντίδα με τους φιλοξενούμενους να θέλουν τη νίκη για να ξεφύγουν απ τον πάτο της βαθμολογίας που έχουν κάνει κατάληψη Αητός και Αγ.Γεώργιος και δε λένε να ξεφύγουν με τίποτα. Στα μεσημεριανά παιχνίδια, στον Κοντιά ο Φιλοκτήτης υποδέχεται τον Ηρακλή  ενώ στη Μύρινα ο Κάσπακας υποδέχεται τον Αητό με τους φιλουξενούμενους να τρέφουν ελπίδες για τους πρώτους βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής

ΕΝΤΟΣΣΚΟΡΕΚΤΟΣΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΩΡΑΓΗΠΕΔΟ
ΑΡΗΣ1-1ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ14/115.00ΑΤΣΙΚΗΣ
ΗΦΑΙΣΤΙΑ4-1ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ14/115.00ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΙΟΥ
ΗΡΑΚΛΗΣ7-0ΑΕΛ15/115.00ΑΤΣΙΚΗΣ
ΚΑΣΠΑΚΑΣ1-1ΚΕΡΑΥΝΟΣ15/115.00ΜΥΡΙΝΑΣ
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.