Κυριακή 10/12 το “Πάρκο των Χριστουγέννων” στον Άγιο Δημήτριο

Χριστουγεννιάτικη γιορτή από το Σύλλογο Γονέων και τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Αγίου Δημτρίου

0

Ένα φαντασμαγορικό εορταστικό σκηνικό αναμένεται να στηθεί για πρώτη φορά στο χωριό του Αγίου Δημητρίου μέσα από μια συνεργασία μεταξύ του Εκπολιτιστικού Συλλόγου του χωριού και του Συλλόγου Γονέων του νηπιαγωγείου και δημοτικού σχολείου.

Το πάρκο του χωριού που βρίσκεται δίπλα στα δυο σχολεία του Αγίου Δημητρίου θα μετατραπεί σε «Πάρκο των Χριστουγέννων» και το νηπιαγωγείο και δημοτικό σε «σπίτι του Αη Βασίλη» και σε «εργαστήρι των ξωτικών».

Η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στις 5 το απόγευμα και περιλαμβάνει ένα πλούσιο πρόγραμμα για μικρούς και μεγάλους, με παράλληλες δράσεις και αποκορύφωμα τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου με έναν άκρως εντυπωσιακό τρόπο.

Τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου και του Συλλόγου Γονέων αλλά και κάτοικοι του χωρίου εργάζονται πυρετωδώς ώστε όλα να είναι έτοιμα και το «Πάρκο των Χριστουγέννων» να υποδεχθεί τους κατοίκους της Λήμνου μεταφέροντας τους σε ένα… μαγικό κόσμο.

Μουσική, φαγητά, γλυκά, ποτό, παιχνίδια, face painting, κατασκευές και bazzar θεωρούνται δεδομένα. Χορωδία, κάλαντα, παραμύθια και γράμμα στον Άγιο Βασίλη, επίσης… Οι διοργανωτές όμως επιφυλάσσουν και πολλές εκπλήξεις. Γι’ αυτό την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου από τις 5 το απόγευμα το «Πάρκο των Χριστουγέννων» σας περιμένει στον Άγιο Δημήτριο!

Καλές γιορτές σε όλους!

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.