“Να Λύνουμε Προβλήματα Και Να Ωθούμε Τα Παιδιά Στον Αθλητισμό”

Ανακοίνωση του ΔΣ του Άρη σε όσα γράφονται για την απόλυση Μπακίτα.

0

Ανακοίνωση εξέδωσε πριν λίγη ώρα, μέσω του λογαριασμού της ομάδας στο Facebook, το ΔΣ του Άρη Μούδρου με αφορμή όσα γράφονται στον τοπικό τύπο για τη λήξη της συνεργασίας με τον προπονητή Οδυσσέα Μπακίτα.

Η απόλυση πραγματοποιήθηκε στις 13 Δεκεμβρίου και σήμερα ο κ. Μπακίτας προέβη στην πρώτη δημόσια καυστική δήλωση – απάντηση. Τα δημοσιεύματα που ακολούθησαν στον τοπικό τύπο ώθησαν τα μέλη του ΔΣ να κάνουν την παρακάτω δήλωση:

“Μέτα από όσα γράφτηκαν στο λημνιό τύπο για την επεισοδιακή λήξη της συνεργασίας μας με τον κ. Οδυσσέα Μπακίτα περί ασέβειας, ανανδρίας και όλους τους αστείους χαρακτηρισμούς που δεν είναι πρέπων, κρίνουμε ότι πρέπει να δοθεί μια εξήγηση στο κοινό που ενδιαφέρεται.

Ο Άρης Μούδρου, όπως και όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία, είναι ένα σύνολο ανθρώπων που σκοπό έχουν την πρόοδο των παιδιών που συμμετέχουν στο χώρο.
Μαζί απαραίτητα είναι και αυτοί που οργανώνουν και διαχειρίζονται αυτήν την κατάσταση, αυτό γίνεται στο Μούδρο από το 1935.

Το Δ.Σ σαν διαχειριστές αυτής της κατάστασης, μετά από ενάμιση χρόνο συνεργασίας με τον παραπάνω προπονητή θεώρησαν ότι καλύτερο για το σωματείο είναι να τερματιστεί.

Παρακαλούμε αυτούς που κρίνουν η ακόμα σχολιάζουν να δείξουν σεβασμό στο σωματείο και στο χωριό που το στηρίζει. Πρέπει να προσπαθούμε να λύνουμε προβλήματα και να ωθούμε τα παιδιά στον αθλητισμό. Οι προσωπικές απόψεις και επικρίσεις είναι σεβαστές αν δεν προσβάλουν το σύνολο”

Με εκτίμηση το Δ.Σ.

Θυμίζουμε πως χρέη υπηρεσιακού προπονητή έχει αναλάβει ο Κώστας Τσιγιάννης.

Διαβάστε Σχετικά

Οδ.Μπακίτας: Αηδία Και Αδιαφορία Για Τη Διοίκηση Του Άρη

Τίτλοι Τέλους Για Τον Μπακίτα

Συντάκτης: Limnos X Press

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.