Οδ.Μπακίτας: Αηδία και αδιαφορία για τη διοίκηση του Άρη

Με πικρία και απογοήτευση "καρφώνει" τα μέλη του Δ.Σ.

0

Με μια καυστική και άκρως επικριτική ανακοίνωση, ξεκαθαρίζει τη θέση του ο έμπειρος προπονητής Οδυσσέας Μπακίτας, που πριν λίγες μέρες έλυσε τη συνεργασία του με τον Άρη Μούδρου αφήνοντας αιχμές για τη διοίκηση της ομάδας.

Φανερά πικραμένος αλλά και απογοητευμένος από τη διοίκηση του Άρη Μούδρου, ο τέως προπονητής Οδυσσέας Μπακίτας μετά την ανακοίνωση για λύση της συνεργασίας με την ομάδα του Μούδρου. Μια στάση απ την πλευρά της διοίκησης που, όπως αναφέρει, δε τιμά ούτε σέβεται την ιστορία αλλά και τη σταδιοδρομία του.

“..Απο την στιγμή που εκλέχτηκε αυτή η διοίκηση είστε υποχρεωμένοι να είστε παρών όχι μόνο στις ευχάριστες αλλά και στις δυσάρεστες καταστάσεις της ομάδας. Έπρεπε να σεβαστειτε την ιστορία μου και ότι έκανα στην ομάδα (έστω αυτά τα λίγα που έκανα).Τα μόνα συναισθήματα που νιώθω αυτή την στιγμή για την διοικηση της ομαδας είναι αηδία και μελλοντική αδιαφορία (και δεν μιλάω εν βρασμώ ψυχής γιατί λόγω χαρακτήρα είμαι γενικά πάντα ήρεμος και φιλτραρω αυτό που θα πω)..”

Τέλος, τονίζει χαρακτηριστικά ότι αυτό που τον πείραξε δεν ήταν τόσο η απόφαση της διοίκησης για λύση της συνεργασίας, αλλά ο τρόπος με τον οποίο την ανακοίνωσαν. Παράλληλα ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με τους ποδοσφαιριστές του Άρη και θα είναι δίπλα τους σε ότι χρειαστούν.

Διαβάστε την επίμαχη ανάρτηση από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.