Ο Δημήτρης Κουκάκης στο τιμόνι του Άρη Μούδρου

Νέος αέρας και υψηλές προσδοκίες για την ιστορική ομάδα του Μούδρου

0

Πριν μερικές μέρες σας ενημερώσαμε ότι ο Άρης Μούδρου βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με προπονητή μεγάλου βεληνεκούς, μετά και την αποχώρηση του Οδ.Μπακίτα από τον πάγκο της ομάδας του Μούδρου.(διαβάστε εδώ)

Όπως όλα δείχνουν και χωρίς ακόμα να έχουν γίνει επίσημες ανακοινώσεις από τη διοίκηση, το τιμόνι της ομάδας ανέλαβε ο Δημήτρης Κουκάκης καθώς σήμερα πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση υπό το βλέμμα του έμπειρου προπονητή.

Να θυμίσουμε ότι ο Δημήτρης Κουκάκης έχει διατελέσει προπονητής σε πολλές ομάδες του νησιού,με τελευταία την ομάδα του Αητού που έκανε πολύ καλή πορεία πέρυσι στη Β κατηγορία και θεωρείται ένας απ τους καλύτερους προπονητές στο νησί με αρκετούς τίτλους, που χαίρει της εκτίμησης και σεβασμού του αθλητικού και ποδοσφαιρικού κόσμου.

Νέος αέρας πολύ καλό κλίμα και στόχος τα μπαράζ

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον τερματοφύλακα του Άρη, Στέργιο Σαλαμουσά μας παραχώρησε την ακόλουθη δήλωση:

 

Οι προσδοκίες είναι με τον νέο προπονητή η ομάδα να βρεί την χαμενη αγωνιστική ταυτότητα της. Το κλίμα είναι καλό και όλοι στην ομάδα είναι διατεθειμένοι για επανεκκίνηση. Ελπίζω με τον νέο προπονητή να βρούμε το δρόμο μας και να επιστρέψουμε στα καλά αποτελέσματα και στην 4αδα που είναι ο στόχος μας.
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.