Δεύτερος αγώνας αλληλεγγύης μέσα σε τρεις μέρες!

Παλαίμαχοι Λήμνου - Άγιος Γεώργιος για τις ανάγκες των ειδικών σχολείων!

0

Για δεύτερη φορά από την παραμονή των Χριστουγέννων, το Δημοτικό Στάδιο της Μύρινας θα στεγάσει μια όμορφη κίνηση κοινωνικής αλληλεγγύης και έμπρακτης στήριξης. Σήμερα στις 15:00 θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας μεταξύ του Συλλόγου των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών της Λήμνου και του Αγ. Γεωργιου από το Πλατύ.

Στην είσοδο του γηπέδου θα υπάρχει τοποθετημένο κουτί οικονομικής ενίσχυσης (κουμπαράς). Ό,τι μπορεί ο καθένας και καθεμιά να συνεισφέρει είναι ευπρόσδεκτο, όσο και πολύτιμο. Τα χρήματα που θα μαζευτούν προορίζονται για την ενίσχυση και στήριξη της ειδικής εκπαίδευσης στη Λήμνο. Στόχος είναι τα χρήματα να δοθούν αφενός στο Ειδικό Σχολείο της Καλλιθέας και αφετέρου, εάν είναι εφικτό, στο ΕΕΕΕΚ στο Ρεπανίδι.

Μπορεί η κίνηση να έχει συμβολικό χαρακτήρα, καθώς είναι αδύνατο να καλύψει τις ανάγκες που υπάρχουν τόσο στη Καλλιθέα όσο και στο Ρεπανίδι, παρόλα αυτά μας βοηθάει να στρέψουμε την προσοχή εκεί που πραγματικά αξίζει.

Το ειδικό σχολείο και το ειδικό εργαστήρι επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης, το προσωπικό και οι άνθρωποι που εργάζονται καθημερινά, προσφέρουν αγάπη, στήριξη, επικοινωνία και εκπαίδευση στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους, πρωτίστως προς τα παιδιά, αλλά και κατ’ επέκταση προς τις οικογένειες τους.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως πάντα, πίσω από την κοινωνική προσφορά σε τόσο ζωτικής σημασίας κοινωνικά ζητήματα, διεξάγεται ένας αδιάκοπος και ακούραστος καθημερινός αγώνας κάποιων ανθρώπων. Οφείλουμε να δίνουμε πάντα το παρόν στη διεκδίκηση αυτός ο αγώνας να δικαιώνεται όλο και περισσότερο.

Αξίζουν συγχαρητήρια τόσο στο Σύλλογο των Παλαιμαχων Ποδοσφαιριστών για το κάλεσμα όσο και στους παίχτες και την ομάδα του Αγ. Γεωργίου για τη συμμετοχή. Ας είμαστε όσοι περισσότεροι μπορούμε!

Θυμίζουμε πως στις 24/12 είχε πραγματοποιηθεί ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι αλληλεγγύης και αγάπης

ΑΕΛ και ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ βάζουν γκολ στη φτώχεια

Συντάκτης: Limnos X Press

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.