Κοπή Βασιλόπιτας από το ΜΕΑΣ Λήμνου

0

 

EXIF_HDL_ID_1

Ο ΜΕΑΣ  «Λήμνος»  έκοψε την βασιλόπιτά  του  το  Σάββατο  27-1-2018  στην αίθουσα του θεατρικού Τμήματος στον 1ο όροφο στο κτίριο  της Ενωσης, στο Λιμάνι της Μύρινας.

Ζεστή  ατμόσφαιρα, χαλαρή διάθεση,  χαρά και ζωντάνια  από τα παιδιά του Σκακιστικού τμήματος που συμμετείχαν  μετά το μάθημά τους στο Σκάκι, στην κοπή της βασιλόπιτας,  Με ιδιαίτερη  χαρά , μέλη του ΜΕΑΣ  «Λήμνος», φίλοι του Συλλόγου  από τα διάφορα τμήματα (Ράδιο Λήμνος, Θέατρο, Σκάκι )  άκουσαν  το  Στράτο  Κακαδέλλη, εγκεκριμένο προπονητή από τη Σκακιστική Ομοσπονδία που ήτα παρών στην κοπή της βασιλόπιτας, με την ευκαιρία της εκδήλωσης για το σκάκι  στις 28/1/2018  στο  2ο  Δημοτικό Σχολείο Μύρινας.

Αυτό που μας λύπησε ήταν η απουσία μελών του Δ.Σ. αλλά και φίλων του  Συλλόγου  που λόγοι υγείας τους ανάγκασαν  να μην παρευρίσκονται.   Τα μέλη του Δ.Σ. που ήταν παρόντα αναφέρθηκαν στη δράση του Συλλόγου  τη χρονιά που πέρασε και ευχήθηκαν σε όλους Καλή χρονιά, Καλή δύναμη και Καλή συνέχεια.

Τον μπουφέ που είχε ετοιμαστεί  τίμησαν ιδιαίτερα    οι μικροί μας φίλοι από το τμήμα του σκακιού που πήραν πρώτοι τα κομάτια τους από την βασιλόπιτα. Το φλουρί κέρδισε ο κ. Πασακαλέρης ,  μέλος του τμήματος  των ενηλίκων στο σκάκι, που πήρε ως δώρο από το Δ.Σ., βιβλία της κ. Μαρίας Λαμπαδαρίδου.
Καλή χρονιά σε όλους

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.