Πυρετώδεις οι προετοιμασίες για το Καρναβάλι της Πλάκας

Η παράδοση που έγινε λατρεία, ανοίγει ξανά τις πόρτες της την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου προσφέροντας άφθονο γέλιο

0

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πλάκας, διοργανώνει το “Καρναβάλι της Πλάκας”, μια παράδοση δεκαετιών, βαθιά χαραγμένη στη συλλογική μνήμη των κατοίκων του χωριού, που τα τελευταία χρόνια αποκτά σάρκα και οστά χάρη στη δράση και τη συμβολή της νεολαίας του χωριού και ειδικότερα του Πολιτιστικού συλλόγου.

Άρματα, σκετς, μουσική, χορός, κουρκούτα και κρασί, είναι τα συστατικά που χαρίζουν άφθονο γέλιο σε όσους το παρακολουθούν μιας και το μενού περιλαμβάνει μπόλικη σάτυρα της επικαιρότητας και της χρονιάς που μας πέρασε με ισχυρές δόσεις χιούμορ αλλά και πολλές άλλες εκπλήξεις που δε θα σας αποκαλύψουμε ακόμα.

Και όλα αυτά την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου στις 15.00 το μεσημέρι σύμφωνα με την ανάρτηση του Συλλόγου στη σελίδα του Καρναβαλιού στο fb

 ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΤΑΒΑΛΟΥΝ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΑΝΤΑΞΙΟ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΤΩΝ!ΑΡΜΑΤΑ, ΣΚΕΤΣ,ΚΟΥΡΚΟΥΤΑ ΚΑΙ ΚΡΑΣΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ!ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 15:00 μ.μ. ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΑΠΟΚΡΕΩΝ! ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!!
ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ stay tuned

Παρακολουθήστε βίντεο από το “Καρναβάλι της Πλάκας”του 2015 για του λόγου το αληθές…

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.