Κλειδώνει τετράδα η Ηφαιστία

Η ομάδα του Κοντοπουλίου βρίσκεται ακόμη πιο κοντά στο στόχο αφού συνέτριψε το Φιλοκτήτη με το ευρύ 5-0.

0

Ασταμάτητη η Ηφαιστία που δε βρήκε κανένα εμπόδιο απέναντι στο Φιλοκτήτη και επικράτησε δίκαια αλλά και άνετα με το ευρύ 5-0 φτάνοντας ακόμα πιο κοντά στο στόχο που δεν είναι άλλος από την παραμονή στην τετράδα από ευνοϊκή θέση.

Στα υπόλοιπα ματς, ο Ηρακλής ξέσπασε στην Προποντίδα μετά την ήττα στον τελικό, με το ευρύ 2-7 ενώ στη Μύρινα η Αελ επικράτησε  του Αγ.Γεωργίου με 3-1.

Ντέρμπι μόνο στα χαρτιά αποδείχτηκε ο σημερινός αγώνας της Ηφαιστείας με τον Φιλοκτήτη με τους γηπεδούχους να παίρνουν μια εμφατική νίκη δειχνοντας ότι βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση.. Σκόρερ για την ομάδα του Κοντοπουλίου ήταν οι  (Σταματέρης, Ζώνας, Μαυρουδής και Τσαλίκης (2).

Τη σημερινή νίκη η Ηφαιστία αφιέρωσε στην μνήμη του Αλέκου Χριστοδούλου από το Κοντοπούλι.

Την ίδια ώρα στο γήπεδο της Μύρινας η Αέλ επικράτησε πολύ πιο δύσκολα απ ότι αναμενόταν του Αγίου Γεωργίου με τους φιλοξενούμενους να προβάρουν σθεναρή αντίσταση για 45 λεπτά χάνοντας αρκετές ευκαιρίες και το σκορ στο 1-1  αλλά στην επανάληψη η ομάδα της Μύρινας ανέβασε την απόδοση της και κερδισε δίκαια 3-1.. Σκόρερ του αγώνα για την Αέλ οι Κεφαλάς, Κωστάκης (2) και για τους φιλοξενούμενους ο Πλαγίσος.

Στο γήπεδο της Ατσικής, ο Ηρακλής μετά την ήττα στον τελικό από τον Κεραυνό ξέσπασε πάνω στην Προποντίδα συντρίβοντας την με το εμφατικό 7-2. Οι γηπεδούχοι έχοντας πολλές απουσίες δεν άφησαν πολλά περιθώρια στους φιλοξενούμενους οι οποίοι αν και προηγήθηκαν στο σκορ δεν άντεξαν στην πίεση που τους άσκησε ο Ηρακλής και υπέκυψαν.. Θετικό στοιχείο για την ομάδα της Ατσικής  η χρησιμοποίηση πολλών μικρών της ομάδας κατά την διάρκεια του αγώνα. Σκόρερ του ματς για τον Ηρακλή ηταν οι Κωνσταντάρας (3) ,Γκοτσόπουλος (3) και Βαφειάδης και για την Προποντίδα ο Λάσκαρης (2).

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.