Τον Άρη Θεσσαλονίκης αντιμετωπίζει η ΑΕΛ Handball

Συνεχίζει το κυνήγι της 2ης θέσης, η ομάδα της Λήμνου

0

Με ζωντανές τις ελπίδες για τη 2η θέση στον όμιλο, που οδηγεί στους αγώνες μπαράζ για την Α2 Εθνική κατηγορία, η Αελ, αντιμετωπίζει το Σάββατο 24/2 και ώρα 21.00, τον Άρη Θεσσαλονίκης προκειμένου να φτάσει πιο κοντά στο μεγάλο όνειρο, αυτό της ανόδου.

Η ομάδα της Αελ που προέρχεται από ένα σπουδαίο διπλό, με το Μακεδών θέλει να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο και να επιστρέψει στη Λήμνο, νικήτρια.

Πονοκέφαλο δημιουργεί ο τραυματισμός του αρχηγού της ομάδας, Γιώργου Παρούση που δίνει “μάχη” για να μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα αν και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη.

Όπως ενημερωθήκαμε από τη σελίδα στο fb Γιώργου Παρούση

Συμπαραστάτης στην προσπάθεια του Λημνιακου χάντμπολ το ” Ίδρυμα Μπουμπουρα “!
Μετά από συνάντηση – ενημέρωση, που πραγματοποιήθηκε μεταξύ του κ Σ. Μπουμπουρα και του Γ. Παρουση, για την μέχρι τώρα πορεία και προσπάθεια του τμήματος χάντμπολ, στην 5ετη παρουσία της ομάδος στα Ελληνικά δρώμενα του αθλήματος, ο κ Σ. Μπουμπουρας,  δέχθηκε – αποφάσισε να στηρίξει αυτή την προσπάθεια και να προχωρήσει στην ενσωμάτωση του τμήματος χάντμπολ και ακαδημιών (με την νέα αγωνιστική περίοδο), εξ ολοκλήρου στις ακαδημίες του ” Ιδρύματος Μπουμπουρα “.

Εμείς από την πλευρά μας να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην ομάδα της Αελ.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.