Με 3 αθλητές η ΑΕΛ στο Πανελλήνιο Ανώμαλου Εδάφους στην Πηγή Τρικάλων

0

Μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται να παρουσιάσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σε ανώμαλο έδαφος, που θα γίνει την Κυριακή (25/2) στο αθλητικό κέντρο “Σκαμνιές” στην Πηγή Τρικάλων.

Κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες των μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων θα είναι στην πόλη της Θεσσαλίας, προκειμένου να πάρουν μέρος σε έναν ακόμη δυνατό αγώνα. Το ενδιαφέρον για το πρωτάθλημα είναι μεγάλο, αφού έχουν δηλώσει συμμετοχή περισσότεροι από 650 αθλητές και αθλήτριες στο σύνολο των κατηγοριών.

Αντιπροσωπεία της Αελ θα δώει το παρόν με τριπλή εκπροσώπηση. Όπως διαβάζουμε σε ενημέρωση του προπονητή Ν. Καρύδη:

Μετά από τραυματισμούς και ιώσεις τελικά καταφέραμε να επιβιώσουμε και να πάμε με τρεις από τούς τέσσερις αθλητές μας. Δυστυχώς ο ΛΕΩΤΣΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ λόγω τραυματισμού δεν θα ακολουθήσει την αποστολή ενώ η ίωση που ταλαιπωρεί τον ΚΟΛΩΝΑ ΜΙΧΑΛΗ ευχόμαστε να υποχωρήσει.ΟΙ ΑΦΙΩΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ και ο ΠΑΤΡΩΝΙΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ θα πάρουν το βάπτισμα του πυρός σε μία τόσο μεγάλη διοργάνωση στα 4.000 μ Παίδων.Την ομάδα θα συνοδεύσουν ο έφορος Στίβου της Α.Ε.Λ Τράνταλος Δήμος και ο προπονητής Καρύδης Νίκος. 


Η ομοσπονδία επέλεξε φέτος να εντάξει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σε ανώμαλο έδαφος στους αγώνες που θα μεταδοθούν σε livestreaming.


΄Ετσι οι φίλοι του στίβου θα έχουν την ευκαιρία να δουν ζωντανά την προσπάθεια των αθλητών και των αθλητριών, όλων των κατηγοριών από τα Τρίκαλα.

 

Το πρόγραμμα των αγώνων

10.00 4χλμ. Νεανίδων
10.25 3χλμ Κορασίδων
10.45 6χλμ Εφήβων
11.15 4χλμ Παίδων – Η κατηγορία των παιδιών μας.
11.40 10χλμ Ανδρών
12.35 8χλμ Γυναικών
12.35 6χλμ Γυναικών Β΄
13.20 8χλμ Ανδρών Β΄

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.