Ήττα για τα κορίτσια του Volley από τον Ερμή Παμφίλων

0

Χθες, Σάββατο, στο Κλειστό Γυμναστήριο ”Νίκος Σαμαράς”, πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες για το πρωτάθλημα volley μεταξύ των τμημάτων του Limnos Sports Club και του Γ.Π.Σ Ερμή Παμφίλων.

Μέσα σε μια πανηγυρική ατμόσφαιρα, με αρκετό κόσμο και ανάμεσα τους γονείς και παιδιά- δείγμα της αξιέπαινης προσπάθειας που γίνεται από τους ανθρώπους του σωματείου της Λήμνου- τα κορίτσια της Λήμνου, δε κατάφεραν να φύγουν νικήτριες αφού γνώρισαν τρεις διαδοχικές ήττες με 3-0 σετ στα τμήματα των παγκορασίδων, κορασίδων και γυναικών.

Παρόλο την ήττα αξίζει να τονιστεί ότι η προσπάθεια που γίνεται τόσο από τα κορίτσια που στελεχώνουν τις ομάδες όσο και από τους προπονητές και τους παράγοντες, είναι αξιέπαινη καθώς προσφέρουν ακόμα ένα καταφύγιο στον αθλητισμό που πριν μερικά χρόνια ήταν άγνωστο για το νησί μας.

Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι η δουλειά που γίνεται είναι συστηματική και αυτό αποτυπώνεται και στον αγωνιστικό χώρο με το πάθος αλλά και τη θέληση που επιδεικνύουν τα κορίτσια σε όλα τα τμήματα.

Τέλος θα θέλαμε από αυτό το βήμα να καλέσουμε τον κόσμο του νησιού να αγκαλιάσει πιο σφιχτά αυτή την προσπάθεια και να στηρίξει με όποιο μέσο διαθέτει τα τμήματα του Limnos Sports Club αποδεικνύοντας στην πράξη ότι αθλητισμός δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο.

Θα θέλαμε να ευχηθούμε καλή επιτυχία στους επόμενους αγώνες.

Είμαστε μαζί σας

Φωτορεπορτάζ από τους αγώνες των τμημάτων του Limnos Sports Club

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.