Αναχωρεί αύριο η αποστολή του Κεραυνού για τη Μυτιλήνη

Οι Κυπελλούχοι Λήμνου αντιμετωπίζουν τον Αιολικό για τον τελικό κυπέλλου του νομού.

0

Αναχωρεί αύριο βράδυ η αποστολή του Κεραυνού Αγ.Δημητρίου , για τη Μυτιλήνη, όπου θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Αιολικού για τον Τελικό Κυπέλλου του Νομού Λέσβου, την Πέμπτη 15 Μαρτίου και ώρα 17.00 στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης.

Δύσκολο έργο αναμένεται να έχουν οι Κυπελλούχοι Λήμνου απέναντι στον Αιολικό, αφού η ομάδα της Μυτιλήνης, βρίσκεται στην 3η θέση του 7ου ομίλου της Γ’Εθνικής κατηγορίας με ένα αρκετά δυνατό ρόστερ χωρίς βέβαια να αποκλείονται οι εκπλήξεις.

Από την άλλη, η ομάδα του Αγ.Δημητρίου πάει σε ένα τελικό χωρίς ιδιαίτερη πίεση αφού βρίσκεται ήδη στην πρώτη θέση της βαθμολογιάς στο πρωτάθλημα τρεις αγωνιστικές πριν τη λήξη της κανονικής διάρκειας αλλά κι ένα σχετικά εύκολο πρόγραμμα με εξαίρεση την αναμέτρηση με την Ηφαιστία την τελευταία αγωνιστική.

Χωρίς προβλήματα η αποστολή του Κεραυνού, με τον προπονητή, Χ.Παλαιολογούδια να έχει στη διάθεση του όλα τα “όπλα” εκτός του Ηλία Μαρκάκη που είναι τραυματίας.

Η αποστολή του Κεραυνού

Το LimnosXpress θα βρίσκεται μαζί με την αποστολή του Κεραυνού παρέχοντας πλήρη ενημέρωση καθ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού αλλά και πλούσιο φωτορεπορτάζ με δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.