Δραματικές εξελίξεις στο χώρο του Λημνιακού ποδοσφαίρου

Μήνυση κατέθεσε παράγοντας τοπικήε ποδοσφαιρικής ομάδας σε βάρος διαιτητή του νησιού.

0

Του Βλάση Χατζηχαραλάμπους

Δραματικές εξελίξεις στο χώρο του Λημνιακού ποδοσφαίρου, αφού σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του LimnosXpress, μηνυτήρια αναφορά κατέθεσε μέλος του Δ.Σ των Αργοναυτών κατά του διαιτητή Βασίλη Λουμπόνια για τα τεκταινόμενα στην αναμέτρηση Προποντίδα-Αργοναύτες για την 22η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Λήμνου.

Να θυμίσουμε ότι στην εν λόγω αναμέτρηση, ο συγκεκριμένος παράγοντας, διαμαρτυρήθηκε έντονα προς τον επόπτη, Βασίλη Λουμπόνια για τη μη κατοχύρωση γκολ υπερ των φιλοξενούμενων με τον επόπτη να καταλογίζει οφσαιντ με αποτέλεσμα την αποβολή του από τον αγωνιστικό χώρο αν και σύμφωνα με το φύλλο αγώνος δεν έπρεπε να βρίσκεται καν στον αγωνιστικό χώρο μιας και δεν ήταν δηλωμένος.

Μετά τη λήξη του αγώνα, υπήρξε έντονος διαπληκτισμός μεταξύ των δυο ανθρώπων και απ ότι φαίνεται η διαμάχη αυτή θα συνεχιστεί στις δικαστικές αίθουσες.

Αναμένουμε με αγωνία τόσο τη στάση της ΕΠΣ Λέσβου αλλά και αυτή των διαιτητών στο νησί μιας και ένα τέτοιο φαινόμενο είναι πρωτοφανές για τα δεδομένα του νησιού.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.