Ευχαριστήριο για την δωρεά στο Νοσοκομείο Λήμνου

0

Το Συμβούλιο Διοίκησης του Γ.Ν.-Κ.Υ. Λήμνου εκφράζει τις θερμότατες ευχαριστίες του στον κο Ιωαννίδη Πέτρο για την δωρεά επίπλων (4 γραφεία, 2 συρταριέρες, 2 ερμάρια, 2 βιβλιοθήκες και 4 ντουλάπες) και ενός φωτοαντιγραφικού μηχανήματος, τα οποία προσέφερε στο νοσοκομείο μας.

Η συγκεκριμένη δωρεά έδωσε την δυνατότητα αναβάθμισης του εξοπλισμού του νοσοκομείου μας, έτσι ώστε οι διοικητικές υπηρεσίες να παρέχονται προς τους συμπολίτες μας με πολύ καλύτερους και με περισσότερο οργανωμένους τρόπους.

Δεν είναι όμως μόνον αυτό. Μας έδωσε την δυνατότητα να αποδεχτούμε την συνεργασία με την ομάδα εργασίας των μαθητών του Γυμνασίου Λιβαδοχωρίου «Εθελοντές Βιβλιο-Δότες» και να υποστηρίξουμε την υλοποίηση του προγράμματός τους για προώθηση δράσεων φιλαναγνωσίας, τοποθετώντας τις δύο βιβλιοθήκες τις οποίες ο κος Ιωαννίδης δώρισε στους προθάλαμους των κλινικών του νοσοκομείου. Με τον τρόπο αυτό νοσηλευόμενοι ασθενείς  ή συνοδοί τους έχουν την δυνατότητα να δανείζονται βιβλία, ελαφρύνοντας και ταυτόχρονα αξιοποιώντας τον χρόνο παραμονής τους στο νοσοκομείο.

Εκτιμάμε και την δεύτερη αυτή προσφορά του κου Ιωαννίδη ως μεγάλη συμβολή και στήριξη στη καθημερινή μας προσπάθεια να σταθούμε στο πλευρό των συνανθρώπων μας με προβλήματα υγείας.                                                      

                                                                                            Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

                                                                                             ΜΟΝΟΚΡΟΥΣΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.