Πρωτοφανές περιστατικό δημοσιογραφικής απάτης σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων

0

Όπως αποκάλυψε το ellinikahoaxes.gr, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, προβλήθηκε μια συνέντευξη της «συζύγου ενός μάχιμου ιπτάμενου της Πολεμικής Αεροπορίας», η οποία δήλωσε πόσο πολύ ανησυχεί κάθε μέρα για τον σύζυγό της, ειδικά «όταν δεν απαντάει στο τηλέφωνο».

Στο «ρεπορτάζ», γράφουν τα ellinikahoaxes.gr, η γυναίκα αυτή εμφανίζεται με το όνομα «Κατερίνα Παπαϊσιδώρου» και αναφέρει ότι έχει «ένα μικρό παιδάκι που τη ρωτάει που είναι ο μπαμπάς», όταν ο… ιπτάμενος σύζυγός της απουσιάζει.

Τίποτα όμως από αυτά δεν είναι αλήθεια, το ρεπορτάζ είναι ψευδές και στημένο. Αυτό προκύπτει από τον γεγονός ότι η συγκεκριμένα γυναίκα δεν ονομάζεται Κατερίνα Παπαϊσιδώρου, αλλά Νάνσυ Παναγιώτου, ενώ δεν έχει σύζυγο μάχιμο ιπτάμενο της Πολεμικής Αεροπορίας καθώς είναι ανύπαντρη, ούτε και παιδί.

Αριστερά μπορείτε να δείτε τη Νάνσυ Παναγιώτου όπως εμφανίζεται στο facebook σε πολλές φωτογραφίες, ενώ δεξιά είναι «Κατερίνα Παπαϊσιδώρου» όπως εμφανίστηκε στο ρεπορτάζ του STAR. Πρόκειται όπως μπορείτε να δείτε για το ίδιο πρόσωπο.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.