Δωρεά ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού από την Alpha Bank προς το νοσοκομείο

Ευχαριστήριο εξέδωσε το Συμβούλιο Διοίκησης του νοσοκομείου με σχετικά ανακοίνωση

0
Με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το Συμβούλιο Διοίκησης του Γ.Ν-Κ.Υ Λήμνου μέσω του αναπληρωτή διοικητή, κ.Μονοκρούσσου Θεόδωρου, εκφράζει στην Alpha Bank τις θερμότατες ευχαριστίες του για την δωρεά σύγχρονου και ταυτόχρονα ιδιαίτερα απαραίτητου  ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού στο νοσοκομείο της Λήμνου.

Πιο συγκεκριμένα, παραδόθηκαν:

  1. Δύο τροχήλατες αναρροφήσεις
  2. Ένα φορείο ρυθμιζόμενου ύψους
  3. Ένας πλάγιος τροχήλατος φωτισμός με μεγεθυντικό φακό
  4. Ένα διαγνωστικό ωτοσκόπιο & λαρυγγοσκόπιο
  5. Ένα μηχάνημα ηλεκτροθεραπείας
  6. Μια τροχήλατη διαθερμία μικροκυμάτων
  7. Ένα σετ διασωλήνωσης
  8. Ένας μετρητής λευκοκυτταρικού τύπου

Η δωρεά αυτή που υλοποιείται στα πλαίσια του κοινωνικού προγράμματος της Alpha Bank «Μαζί, με στόχο την υγεία» και σε συνεργασία με την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία «Άγονη Γραμμή Γόνιμη», ανταποκρίνεται πλήρως στους στόχους τους οποίους η Alpha Bank έχει  θέσει:

Να αναβαθμίσει τις δημόσιες υπηρεσίες υγείας του νοσοκομείου μας και ταυτόχρονα να ενισχύσει το αίσθημα ασφάλειας των κατοίκων του νησιού μας.

Καταλήγοντας αναφέρει:

Θεωρούμε ότι η προσφορά αποτελεί ουσιαστική στήριξη  στη καθημερινή μας προσπάθεια να σταθούμε στο πλευρό των ανθρώπων με προβλήματα υγείας. Σε συνδυασμό με την επιστημονική συνδρομή των ιατρών μας και των εργαζομένων του νοσοκομείου μας γενικότερα, δίνει νέες δυνατότητες και είναι ιδιαίτερα  χρήσιμη για τους συμπολίτες μας που χρήζουν παρέμβασης και φροντίδας στο νησί μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.