Κίνηση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης από το Γυμνάσιο Λιβαδοχωρίου

Με πρωτοβουλία των μαθητών του Γυμνασίου Λιβαδοχωρίου, το Νοσοκομείο Λήμνου απέκτησε βιβλιοθήκη για τους νοσηλευόμενους και τους συνοδούς τους.

0

Σύνταξη: Β.Χ

Μια πολύ όμορφη πρωτοβουλία, πήραν οι μαθητές-ιες και οι καθηγητές του Γυμνάσιου Λιβαδοχωρίου στα πλαίσια του προγράμματος «ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΔΡΩ», αφού τοποθέτησαν πάνω από 200 βιβλία, διαθέσιμα στον οποιονδήποτε, σε βιβλιοθήκες τις οποίες εγκατέστησε  το νοσοκομείο σε τρία σημεία: Στην Χειρουργική, στην Παθολογική και στην Παιδιατρική κλινική.

Με αυτή δράση, δίνεται πλέον η δυνατότητα σε νοσηλευόμενους ασθενείς και συνοδούς/συγγενείς να κάνουν πιο ευχάριστο και ταυτόχρονα περισσότερο δημιουργικό τον χρόνο παραμονής τους στο νοσοκομείο.

Όπως αναφέρεται και στο σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε ο αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείο Λήμνου, κ.Μονοκρούσσος:

Οφείλουμε να συγχαρούμε τα παιδιά του Γυμνασίου Λιβαδοχωρίου για το πνεύμα εθελοντισμού το οποίο επέδειξαν μέσω της εργασίας τους και της αντίστοιχης δράσης. Ταυτόχρονα, οφείλουμε να συγχαρούμε και τους υπεύθυνους καθηγητές τους, καθώς και την Διευθύντριά τους κα Χαριτίνη Φωτοπούλου γιατί με την δική τους προσωπική προσφορά ενθαρρύνουν νέους ανθρώπους στην ανάπτυξη του αλτρουισμού και της κοινωνικής αλληλεγγύης.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.