Απολογισμός – Εκλογές ΔΣ – Νέες Εγγραφές Μελών

Για το Σύλλογο "Φίλοι του ANZAC από τη Λήμνο"

0

Το ΔΣ του Συλλόγου «Οι Φίλοι του Anzac απο τη Λήμνο» ανακοινώνει ότι καλεί τα μέλη του σε εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση το Σάββατο 19-05-2018 και ώρα 18.00, στην αίθουσα Πολιτεία του Ξενοδοχείου Varos Village , στο Βάρος που βρίσκεται και η έδρα του Συλλόγου.

Καλούνται όλα τα τακτικά μέλη καθώς και όσοι επιθυμούν να γίνουν μέλη του Συλλόγου να παρεβρεθούν κατά την διαδικασία με τα αποδεικτικά της ταμειακής κατάθεσης στον Σύλλογο.

Σύμφωνα με το καταστατικό του Συλλόγου μας, οι υποψήφιοι προς εκλογή, μπορούν να δηλώσουν την θέληση τους εγγραφως έως και 1 ώρα πριν την ορισμένη ημέρα και ώρα της ΓΣ. Αιτήσεις μπορούν να κατατίθενται στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Συλλόγου [email protected] .

Παρακαλούμε τα μέλη του Συλλόγου να επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα +306936782808 (Στέλιος Μάντζαρης) και +306946063562 ( Δημήτρης Τσιβίκης) για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία.

Επίσης ο Σύλλογος καλεί όλα τα μέλη του να ακολουθήσουν την διαδικασία του registration μέσω του website www.lemnosevents.org για να διασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στο Διεθνές Συνέδριο που συνδιοργανώνουμε με την περιφέρεια Βορ. Αιγαίου, τον Δήμο Λήμνου και το ΓΕΕΘΑ, με την ευκαιρία των εορτασμών για τα 100 χρόνια απο την υπογραφή της Συνθήκης του Μούδρου, που θα διεξαχθεί απο 25-28/05/2018 στην Λήμνο.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.