Με τα χρώματα της Ηφαιστίας ο Τσολακούδης τη νέα χρονιά

Μένουν οι υπογραφές για το πρώτο μεταγραφικό μπαμ της χρονιάς.

0
Μόλις πριν από λίγη ώρα, ολοκληρώθηκε η συνάντηση μεταξύ του Στέλιου Τσολακούδη με τον πρόεδρο της Ηφαιστίας Σπύρο Μπούμπουρα και τον προπονητή Άγγελο Κελάρη, με τους τρεις άνδρες να καταλήγουν σε συμφωνία συνεργασίας πραγματοποιώντας την πρώτη ηχηρή μεταγραφική κίνηση για την ομάδα του Κοντοπουλίου.

Το μόνο που μένουν οι υπογραφές αν και αποτελεί μια τυπική διαδικασία που θα ολοκληρωθεί το επόμενο διάστημα.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον ποδοσφαιριστή μας παραχώρησε αποκλειστικές δηλώσεις για τη μεταγραφή του στην Ηφαιστία, τους στόχους της ομάδας, τον προπονητή αλλά και τον πρόεδρο που τον εμπιστεύεται.

”Το όραμα του προέδρου, για την Ηφαιστία και γενικότερα για το νησί μας, με έκανε να δώσουμε τα χέρια”

-Στέλιο μόλις μαθαίνουμε ότι ολοκληρώθηκε με επιτυχία η συνάντηση με τον πρόεδρο και τον προπονητή της Ηφαιστίας και ότι απ τη νέα χρονιά θα ντυθείς στα χρώματα της Ηφαιστίας. Πες μας δυο λόγια για τη νέα σου ομάδα αλλά και τους στόχους σου, προσωπικούς και συλλογικούς.

-Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ με τα χρώματα της Ηφαιστίας. Αυτό που με κέρδισε στο να δώσω τα χέρια με τον πρόεδρο, κ.Μπούμπουρα είναι το όραμα του για την ομάδα του και γενικότερα για το νησί μας και όχι τα λεφτά. Άλλωστε σημασία έχει να προβληθεί και το νησί και ο πρόεδρος μου έδωσε να καταλάβω ότι θέλει να φτάσει την ομάδα πολύ ψηλά κάτι που με βρίσκει σύμφωνο.

-Για τον προπονητή σου;

-Χαίρομαι ιδιαίτερα που θα συνεργαστώ με τον κ.Κελάρη και θα είμαι κι εγώ ένας κρίκος σε αυτή τη σημαντική προσπάθεια. Ο κ. Κελάρης είναι ένας πολύ καλός προπονητής με αρκετές γνώσεις πάνω στο ποδόσφαιρο, έχουμε συνεργαστεί και στο παρελθόν και πιστέυω ότι μπορεί να ανταποκριθεί πλήρως στις υψηλές απαιτήσεις και στόχους που έχει θέσει η ομάδα.

-Ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας;

-Από την πρώτη στιγμή, όπως είπα, αυτό που με τράβηξε ήταν το όραμα του προέδρου για την ομάδα που θέλει να τη φτάσει ψηλά. Θέλουμε να φτιάξουμε μια ομάδα που θα κατακτήσει το πρωτάθλημα στη Λήμνο και θα είναι ικανή να διεκδικήσει την άνοδο στη Γ’Εθνική κάτι που δεν έχει ξαναγίνει.

Ένας τέτοιος στόχος δεν είναι εύκολος, δε θα πρέπει σε καμία περίπτωση να υποτιμήσουμε καμία ομάδα και πρέπει να δουλέψουμε σκληρά αν θέλουμε να επιτύχουμε τους στόχους. Άλλωστε είμαστε όλοι γρανάζια σε μια μηχανή που τα κλειδιά έχει ο κ.Κελάρης.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.