“Ανοιχτές Πόρτες” για το Κτήμα Χατζηγεωργίου το Σαββατοκύριακο

0

Οι “Ανοιχτές Πόρτες” αποτελούν μία πρωτοβουλία του Ευρωπαϊκού Δικτύου Πόλεων του Κρασιού, στην οποία συμμετέχει και η Ελλάδα. Στόχος της είναι η διοργάνωση «γεγονότων» με επίκεντρο το κρασί από κάθε επισκέψιμο οινοποιείο, τα οποία θα αποτελέσουν αφορμή για τη γνωριμία των καταναλωτών με τους οινοπαραγωγούς.

Το Σάββατο και την  Κυριακή 26 & 27 Μαΐου, το ‘Κτήμα Χατζηγεωργίου’ ανοίγει τις πόρτες του και προσκαλεί όλους τους φίλους του κρασιού σε ένα ταξίδι γεύσεων και οινικής απόλαυσης.

Συμμετέχοντας στην εκδήλωση «Ανοιχτές Πόρτες» η οποία διοργανώνεται κάθε χρόνο συλλογικά από τις Ενώσεις Οινοπαραγωγών της χώρας και τα επισκέψιμα οινοποιεία-μέλη τους, καλούμε ντόπιους και επισκέπτες του νησιού μας από τις 11 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα, να μυηθούν στον κόσμο του κρασιού!

Οι επισκέπτες  θα έχουν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους παραγωγής, ωρίμανσης και παλαίωσης των οίνων, να απολαύσουν τις γευστικές δοκιμές με τα κατάλληλα συνοδευτικά που απαιτεί ο κάθε οίνος, αλλά και να ενημερωθούν για τις ποικιλίες και την μοναδικότητα των κρασιών της Λήμνου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.