Μεταγραφικό μπαμ με Αλέξη Μοσχούδη, η Ηφαιστία.

Το LimnosXpress επικοινώνησε με τον 20χρονο κεντρικό ο οποίος μας παραχώρησε τις πρώτες δηλώσεις για τη νέα του ομάδα.

0
Το πρωτάθλημα έληξε και έχουμε μπει και επίσημα στη μεταγραφική περίοδο. Μια περίοδο που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς τα σωματεία έχουν ξεκινήσει ήδη το σχεδιασμό για τη νέα χρονιά, με τις φήμες να οργιάζουν τόσο για παίκτες όσο και προπονητές.

Για την ώρα, έντονη κινητικότητα, παρατηρείται στις τάξεις της Ηφαιστίας που μετά τον Κελάρη στο τιμόνι της ομάδας αλλά και την προσθήκη του Τσολακούδη, η διοίκηση της ομάδας του Κοντοπουλίου προχωράει στη δεύτερη σημαντική μεταγραφή και δεν είναι άλλη από αυτή του Αλέξη Μοσχούδη.

Αξίζει να τονίσουμε ότι ο Αλέξης Μοσχούδης, που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με τα χρώματα των Αργοναυτών(2012-2014), της Καλλονής(2014-2016) και τελευταία με την Αεκ Καβάλας(2016-2018), φημίζεται για τις ιδιαίτερες ποδοσφαιρικές του ικανότητες ενώ όλοι συνομολογούν ότι αποτελεί ένα ποδοσφαιριστή που μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον ποδοσφαιριστή μετά και την ολοκλήρωση της μεταγραφής, μας παραχώρησε τις ακόλουθες δηλώσεις.

“Καταρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω τόσο τον προπονητή, κ.Κελάρη όσο και τον πρόεδρο της Ηφαιστίας, κ.Μπούμπουρα για την επιλογή μου αλλά και την ευκαιρία που μου δίνουν να συμμετέχω αλλά και να συμβάλλω στο όραμα που έχουν να ανεβάσουν την ομάδα ένα σκαλί πάνω ποδοσφαιρικά. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ με τα χρώματα της Ηφαιστίας και ελπίζω να βοηθήσω τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν στην εκπλήρωση του στόχου που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του νταμπλ αλλά και την άνοδο στη Γ’Εθνική κατηγορία.”

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.