Έντονη κινητικότητα στις τάξεις της Ηφαιστίας.

Ξεκαθαρίζει το ρόστερ για τη νέα χρονιά στην ομάδα του Κοντοπουλίου.

0
Βρισκόμαστε ήδη δυο εβδομάδες μετά και την επίσημη έναρξη της μεταγραφικής περιόδου και στην Ηφαιστία, παρατηρείται έντονη κινητικότητα όσον αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις, ξεκαθαρίζοντας κι άλλο το τοπίο με τις προσδοκίες για τη νέα χρονιά να είναι αρκετά υψηλές για το στόχο που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Παρά τα δημοσιεύματα στον τύπο της Λέσβου, για απευθείας άνοδο της Ηφαιστίας, στη Γ Εθνική μετά και την άρνηση του Αίγειρου Μιστεγνών, ο πρόεδρος της ομάδας του Κοντοπουλίου, Σπύρος Μπούμπουρας, κρατάει κλειστά τα χαρτιά του για τη στάση της ομάδας, δίνοντας προτεραιότητα στο μπάσκετ και στην προετοιμασία του Κλειστού Γυμναστηρίου για να υποδεχτεί το Φάρο, μετά και το πράσινο φως από την ΕΣΑΚΕ.

Ανανέωση συνεργασίας

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του LimnosXpress, η διοίκηση της Ηφαιστίας προχώρησε στην ανανέωση συνεργασίας για μια σειρά παικτών-κλειδιά όπως ο τερματοφύλακας Ράπτης, ο Τσαλίκης, ο Μαυροειδής αλλά και ο Ντέμης Ζώνας ενώ γίνονται επαφές και με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές.

Ειδικότερα, και όσον αφορά τον Ντέμη Ζώνα που μέχρι πρότινος οι φήμες τον ήθελαν να αποχωρεί, οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών αποδεικνύουν το αντίθετο μιας και ο έμπειρος επιθετικός βρέθηκε στη Λήμνο για το Inter Camp Academy και συμφώνησε με τη διοίκηση και τον πρόεδρο της ομάδας για ανανέωση της συνεργασίας μιας και η φετινή του απόδοση ήταν απολύτως επιτυχημένη.

Σε αναμονή για τις υπογραφές

Αποφασισμένη για το μεγάλο μπαμ φαίνεται η διοίκηση της Ηφαιστίας αφού βρίσκεται πολύ κοντά στη συμφωνία με δυο ποδοσφαιριστές του Αιολικού, Καπταγιάννη και Μιχαλάκη  ενώ οι πληροφορίες λένε ότι μένουν οι υπογραφές με το Δημοσθένη Μανουσάκη που αγωνίζεται στην Κρήτη, ανεβάζοντας κι άλλο τον πήχη των προσδοκιών.

Επίσης, ο πρόεδρος της ομάδας, ήρθε σε συμφωνία  με έμπειρο αμυντικό που αγωνίζεται σε μεγάλη ομάδα της Λήμνου ενώ αναμένουμε και τις επίσημες ανακοινώσεις μιας και η μεταγραφή δεν έχει ολοκληρωθεί και τυπικά.

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.