Με την Εθνική ο Χάρης Ντινενής για το 2ο Παγκόσμιο Κύπελλο του Λίντζ

Από 22 έως 24/6 στην Αυστρία

0

Αναχώρησε στις 19/6 για το Λίντζ της Αυστρίας η αντιπροσωπεία της Εθνικής μας ομάδας κωπηλασίας, προκειμένου να πάρει μέρος στον 2ο αγώνα της σειράς του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 που θα γίνει από 22 έως 24 Ιουνίου.

Στην αποστολή μετέχουν και οι Σοφία Ασουμανάκη, Αθηνά Αγγελοπούλου που, λόγω των σπουδών στις ΗΠΑ, απείχαν για περισσότερο από ένα χρόνο από τις υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας.

Συνολικά η Ελλάδα στο 2ο Παγκόσμιο Κύπελλο του Λιντζ θα πάρει μέρος με επτά αθλητές και αθλήτριες και 4 πληρώματα. Πιο αναλυτικά:

Διπλό σκιφ ελ βαρών (α):Α.Παπακωνσταντίνου-Χ. Ντινενής,

Σκιφ (α): Γ.Καλανδαρίδης

Διπλό σκιφ (γ):Σ.Ασουμανάκη-Α.Κυρίδου

Δίκωπος άνευ (γ): Α.Αγγελοπούλου-Μ.Γεωργούδη  

Την ομάδα συνοδέουν ο τεχνικός σύμβουλος της Ομοσπονδίας Τζιάνι Ποστιλιόνε και οι ομοσπονδιακοί προπονητες Δημήτρης Πέτρου, Χρυσόπουλος Γιάννης ενώ αρχηγός της αποστολής είναι ο έφορος ανάπτυξης και μέλος του ΔΣ της ΕΚΟΦΝΣ Κώστας Αθανασόπουλος.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.