Μια πόλη..μια ομάδα!

Το όραμα που γίνεται πραγματικότητα...

0
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του LimnosXpress, μια τελείως απρόσμενη εξέλιξη της τελευταίας στιγμής, έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα στο ποδοσφαιρικό status, αφού ΑΕΛ και Αργοναύτες συπειρώνονται σε μια ενιαία συμμαχία που στόχο έχει να εκπροσωπήσει επάξια το φίλαθλο κόσμο της Μύρινας.

Συσπείρωση και όχι συγχώνευση

Όπως γίνεται σαφές στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν από κοινού τα συμβούλια των δυο ομάδων, δε γίνεται επ ουδενί λόγος για συγχώνευση των δυο σωματείων αλλά μια προσπάθεια για συνεργασία σε νέες βάσεις θυμίζοντας…εποχές Παλλημνιακού.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση που εξέδωσαν τα δυο σωματεία

“Ένα όραμα που γυρνούσε πολύ έντονα στο μυαλό μας, και πριν λίγα χρόνια είχε πέσει στο τραπέζι γίνεται πραγματικότητα. Η συσπείρωση των δυο ομάδων της Μύρινας πήρε σάρκα και οστά ύστερα απο ομόφωνη απόφαση των δύο συμβουλίων για την πολυπόθητη συνεργασία να πορευτούν μαζί αντιπροσωπεύοντας το φίλαθλο κοινό της Μύρινας.”

Στόχοι του συμβουλίου της ομάδας είναι να δημιουργήσουν μια περισσότερο ανταγωνιστική ομάδα και με μεγάλο στοίχημα την εκμετάλλευση των ακαδήμιων που θα αποτελέσουν ένα ποδοσφαιρικό “εργοστάσιο” .
Αυτή τη στιγμή γίνονται έντονες νομικές διεργασίες για την διευθέτηση των τελευταιίων λεπτομερειών. Είμαστε αισιόδοξοι, έχουμε υπομονή και πολύ όρεξη για δουλειά.

 

Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει αναλυτικό ρεπορταζ με τις εξελίξεις στη νέα συμμαχία, τον προπονητή αλλά και τα μέλη που θα απαρτίζουν το νέο διοικητικό συμβούλιο!!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.