Κρίσιμες μέρες για την ομάδα του Αητού

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του σωματείου καλεί τα μέλη σε γενική συνέλευση και εκλογές με τον κίνδυνο της διάλυσης να είναι ορατός.

0
 Με ανακοίνωση που εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο του Αητού Πλάκας Παναγιάς, καλεί τα μέλη και τους φίλους της ομάδας σε γενική συνέλευση και εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου, την Κυριακή 29 Ιουλίου στις 19.00 στο Δημοτικό σχολείο Πλάκας.

όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά

Όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση, ο κίνδυνος της μη συμμετοχής στο πρωτάθλημα τη νέα σεζόν, παραμένει ορατός, μετά και το αδιέξοδο σε όλα τα επίπεδο, αγωνιστικό και οικονομικό κάτι που αποτυπώθηκε με τον πιο περίτρανο τρόπο τη χρονιά που μας πέρασε.

Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αητού Πλάκας Παναγιάς, καλεί τα μέλη και τους φίλους της ομάδας σε Γενική Συνέλευση, την Κυριακή 29 Ιουλίου και ώρα 19.00, στο Δημοτικό Σχολείο Πλάκας με θέματα:
• Απολογισμός πεπραγμένων της απερχόμενης διοίκησης
• Εκλογές ανάδειξης νέας διοίκησης

Η φετινή αγωνιστική πορεία της ομάδας, έφερε στην επιφάνεια το αδιέξοδο που έχει επέλθει σε όλα τα επίπεδα, αγωνιστικό, οικονομικό με αποτέλεσμα ο κίνδυνος μη συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα, να είναι πιο ορατός από ποτέ.

Καλούμε όλους τους φίλους της ομάδας να προσέλθουν στη γενική συνέλευση για την εξεύρεση μιας βιώσιμης λύσης για την ομάδα που θα την κρατήσει ζωντανή και τα επόμενα χρόνια.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.