Θερμή υποδοχή του Ήφαιστου στη Λήμνο

Με καπνογόνα και αρκετά χαμόγελα, υποδέχτηκαν φίλοι του Ήφαιστου Λήμνου την αποστολή της ομάδας που έφτασε σήμερα στο αεροδρόμιο της Λήμνου.

0

Ρεπορτάζ: Βλάσης Χατζηχαραλάμπους

Με καπνογόνα αλλά και αρκετά χαμόγελα, υποδέχτηκαν την αποστολή του Ήφαιστου Λήμνου, φίλοι της ομάδας αλλά και κάτοικοι του νησιού, στο αεροδρόμιο της Λήμνου, επιφυλάσσοντας μια θερμή υποδοχή γεγονός προτόγνωρο για τα δεδομένα του νησιού μας.

Ο ενθουσιασμός διάχυτος

Τόσο μικρά παιδιά όσο και κόσμος που βρέθηκε στο αεροδρόμιο, έσπευσε να δώσει χειραψία στους καλαθοφαιριστές του Ήφαιστου, μερικοί εκ των οποίων φωτογραφήθηκαν μαζί τους ζητώντας αυτόγραφα.

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η μασκοτ της ομάδας-ο Ηφαιστος κατά το κοινόν-που θα ακολουθεί την ομάδα στα εντός έδρας παιχνίδια.

 

 

 

 

 

 

 

 

Μεγάλο το στοίχημα για την οικογένεια Μπούμπουρα

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η μετακόμιση του Ήφαιστου στη Λήμνο, επικράτησε ένα κλίμα ενθουσιασμού από τους κατοίκους και ειδικότερα τους φίλους του μπάσκετ αλλά και δυσαρέσκειας από άλλους που αντιμετωπίζουν επικριτικά την προσπάθεια της οικογένειας Μπούμπουρα όσον αφορά κυρίως τους χειρισμούς της Δημοτικής Αρχής για την παραχώρηση του κλειστού Γυμναστηρίου “Ν.Σαμαράς” .

Μετά όμως και τις διαβεβαιώσεις της οικογένειας Μπούμπουρα, ότι το Κλειστό θα χρησιμοποιείται και από τα υπόλοιπα ερασιτεχνικα σωματεία του νησιού, τα πνεύματα ησύχασαν.

Οι πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας άλλωστε επιβεβαιώνουν με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο το μεγάλο ενδιαφέρον των κατοίκων του νησιού για μια θέση στις κερκίδες του Κλειστού, ενισχύοντας της προσπάθειες της ομάδας.

Το κεντρικό σύνθημα της ομάδας, “ένα νησί, μια ομάδα” είναι το μεγάλο στοίχημα της οικογένειας Μπούμπουρα, που μέσω της ομάδας θέλει να συμβάλλει και στην περεταίρω προβολή του νησιού, δημιουργώντας μια σχέση εμπιστοσύνης με κατοίκους και φορείς.

Μένει να δούμε στο μέλλον αν ο Ήφαιστος θα καταφέρει να γειωθεί κοινωνικά και να μπει στις καρδιές των κατοίκων του νησιού.

Μέχρι τότε, του ευχόμαστε κάθε επιτυχία..

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.