Με “Τα Μάτια Τέσσερα” στη Χίο η Λαϊκή Σκηνή του ΜΕΑΣ Λήμνος

14 Οκτωβρίου η παράσταση στα πλαίσια της 30ης Συνάντησης Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου

0

Η Λαϊκή Σκηνή του ΜΕΑΣ «Λήμνος» συμμετέχει στην 30η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου που θα γίνει στη Χίο από 4 έως 14 Οκτωβρίου με το ΄έργο του  Γ. Τσίρου «Τα μάτια τέσσερα» που παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία στη Λήμνο.  Το έργο θα παρουσιαστεί στις 12 Οκτωβρίου σύμφωνα με το πρόγραμμα των εκδηλώσεων σε σκηνοθεσία Γιώργου Ματαλιωτάκη – Δέσποινας Παπαδοπούλου.

Παίζουν με αλφαβητική σειρά: Αλεξανδρή Κωνσταντίνα, Αντωνιάδου Έλενα,  Καριακλή Σούλα,  Καριακλής Γιώργος, Λάζου Δέσποινα, Ματαλιωτάκης Γιώργος, Πλάντζος Νίκος, Ρίζος Αλέξης

Η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου, ένα θεατρικό αντάμωμα θιάσων και ερασιτεχνών ηθοποιών από όλο το Αιγαίο με τη συμμετοχή 28 ερασιτεχνικών θιάσων και 500 ερασιτεχνών ηθοποιών, από όλο το Αιγαίο.

Τη θεατρική συνάντηση οργανώνει η Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Ερασιτεχνικού Θεάτρου Αιγαίου (Ο.Ε.Θ.Α.), ενώ το θεσμό υποστηρίζουν η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και ο Δήμος Χίου.

Έχει χαρακτήρα επιμορφωτικό και όχι διαγωνιστικό. Στη “Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου” δίνεται η ευκαιρία αλληλογνωριμίας και δημιουργικού διαλόγου μεταξύ των ερασιτεχνών. Παράλληλα, οι κάτοικοι των νησιών όπου πραγματοποιείται κάθε χρόνο έχουν τη δυνατότητα να δουν ποιοτικές παραστάσεις δωρεάν.

Η «Συνάντηση» που πραγματοποιείται εδώ και 30 χρόνια, έχει ξεκινήσει το 1988 στη Μυτιλήνη αποτέλεσε την αφορμή να δημιουργηθούν ή να ανακαινιστούν σε διάφορα νησιά του Αιγαίου θεατρικοί χώροι, ξεπήδησαν νέα θεατρικά σχήματα, αναπτύχθηκε η καλλιτεχνική δημιουργία.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.