Άμεση ολοκλήρωση των επισκευών στο Δημοτικό Σχολείο Μούδρου

0

Με ανακοίνωση υπογεγραμμένη από το Δ.Σ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών δηλώνεται η στήριξη στο αίτημα της εκπαιδευτικής κοινότητας του Δημοτικού Σχολείου Μούδρου για ολοκλήρωση των εργασιών επισκευής. Ακολουθεί το ψήφισμα του συλλόγου:

Στηρίζουμε τις διαμαρτυρίες και το αίτημα του Συλλόγου Διδασκόντων και του Συλλόγου Γονέων του Δημοτικού Σχολείου Μούδρου για την άμεση ολοκλήρωση των εργασιών επισκευής του σχολείου με σκοπό την εύρυθμη λειτουργία του.

Απαιτούμε

  1. Ολοκλήρωση του ταβανιού της Β΄ τάξης και της αίθουσας της βιβλιοθήκης, έτσι ώστε να γίνουν λειτουργικές. (Οι μαθητές κάνουν μάθημα στα προκάτ αλλά λόγω θέρμανσης δεν μπορεί να συνεχιστεί για πολύ καιρό)
  2. Ολοκλήρωση της στέγης του σχολείου που μπάζει νερά. (Το έργο τελείωσε πέρυσι, αλλά φέτος με τη μία φορά που έβρεξε διαπιστώθηκε ότι το κτίριο σε πολλά σημεία μπάζει νερά, πρόβλημα που παλαιότερα δεν υπήρχε και δημιουργήθηκε με το γκρέμισμα του στηθαίου. Τονίζουμε πως το στηθαίο γκρεμίστηκε και δεν επιδιορθώθηκε με αποτέλεσμα να μπαίνουν νερά από τις ρωγμές που δημιουργήθηκαν κατά το γκρέμισμά του).

Το ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Διαβάστε επίσης
Αναλυτικά Η Κατάσταση Με Τις Ελλείψεις Σε Γυμνάσια Και Λύκεια
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.