Με “αύρα” στα μουσικά δρώμενα

0
Το γύρο του διαδικτύου και των social media, κάνει εδώ και λίγες ώρες το βίντεο με το Μανώλη Ψάρρα, να ερμηνεύει το τραγούδι “Αύρα” του Δημήτρη Παναγόπουλου σε μια εκτέλεση που αποτελεί ένα πολύ καλό δείγμα τόσο για τις δυνατότητες όσο και τις προοπτικές που ανοίγονται στο Λημνιό τραγουδιστή.

Ο Μανώλης, είναι απόφοιτος του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και από την παιδική του ηλικία, ασχολείται συστηματικά τόσο με την κιθάρα όσο και με το τραγούδι με συμμετοχές τόσο στη Δημοτική Φιλαρμονική όσο και σε διάφορες άλλες μουσικές εκδηλώσεις.

Γιος του γνωστού στην τοπική κοινωνία της Λήμνου, Ντίνου Ψάρρα, ο Μανώλης, τον οποίο την καλοκαιρινή περίοδο τον απολαύσαμε σε διάφορα μαγαζιά στο νησί, συνεχίζει επάξια τη μουσική παράδοση της οικογένειας, επιχειρώντας να κάνει τα πρώτα του βήματα στο τραγούδι.

Το βίντεο

Λίγα λόγια για τη WatchMeOn

H WatchMeOn είναι μια νέα πλατφόρμα που φιλοδοξεί να αποτελέσει βήμα ανάδειξης νέων ταλαντούχων μουσικών προωθώντας τους στη μουσική βιομηχανία. Μέσω των σχετικών βίντεο, δίνεται η δυνατότητα σε επαγγελματίες να ανακαλύψουν τα νέα ταλέντα και να συνεργαστούν μαζί τους σε επαγγελματικό επίπεδο.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.