Συνεχίζονται οι αιτήσεις οικιακής κομποστοποίησης

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος, ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι συνεχίζονται οι αιτήσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα οικιακής κομποστοποίησης καθώς και οι παραλαβές κομποστοποιητών από τους κατοίκους και τα σχολεία του δήμου.

0
Συνεχίζονται οι αιτήσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα οικιακής κομποστοποίησης και οι παραλαβές κομποστοποιητών από τους κατοίκους και τα σχολεία του Δήμου μας.

Συνεχίζονται οι αιτήσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα οικιακής κομποστοποίησης και οι παραλαβές κομποστοποιητών από τους κατοίκους και τα σχολεία του Δήμου μας.Υπενθυμίζουμε ότι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση στον παρακάτω σύνδεσμο.https://docs.google.com/forms/d/1wgTiYd9hIH0MUhVYm9d9nH1aEjqRj5Meya-DzWb8Ptc/editΕπίσης, υπενθυμίζουμε σε όσους έχουν αιτηθεί συμμετοχή στο πρόγραμμα, ότι θα πρέπει να υπογράψουν ιδιωτικό συμφωνητικό στα εξής σημεία:· Δημοτική Ενότητα Μύρινας: Υπηρεσία Δ/νσης Περιβάλλοντος, Παπουτσίδειο Δημοτικό Κτίριο, Πλατεία Υψιπύλης, 1ος Όροφος· Δημοτική Ενότητα Μούδρου: Δημοτικό Κατάστημα Μούδρου· Δημοτική Ενότητα Ατσικής: ΚΕΠ Ατσικής· Δημοτική Ενότητα Νέας Κούταλης: ΚΕΠ Ν. Κούταλης (Κοντιάς)Η παραλαβή των κομποστοποιητών για την Δ.Ε. Μύρινας γίνεται στο Δημοτικό Στάδιο Μύρινας κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή από τις 11:00 π.μ. έως τις 13:00. Για τις υπόλοιπες δημοτικές ενότητες στα προαναφερόμενα σημεία.

Geplaatst door Δήμος Λήμνου-Municipality of Lemnos op Woensdag 21 november 2018

Κάντε αίτηση συμμετοχής

Επίσης, υπενθυμίζουμε σε όσους έχουν αιτηθεί συμμετοχή στο πρόγραμμα, ότι θα πρέπει να υπογράψουν ιδιωτικό συμφωνητικό στα εξής σημεία:

  • Δημοτική Ενότητα Μύρινας: Υπηρεσία Δ/νσης Περιβάλλοντος, Παπουτσίδειο Δημοτικό Κτίριο, Πλατεία Υψιπύλης, 1ος Όροφος
  • Δημοτική Ενότητα Μούδρου:  Δημοτικό Κατάστημα Μούδρου
  • Δημοτική Ενότητα Ατσικής: ΚΕΠ Ατσικής
  • Δημοτική Ενότητα Νέας Κούταλης: ΚΕΠ Ν. Κούταλης (Κοντιάς)

Η παραλαβή των κομποστοποιητών για την Δ.Ε. Μύρινας γίνεται στο Δημοτικό Στάδιο Μύρινας κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή από τις 11:00 π.μ. έως τις 13:00. Για τις υπόλοιπες δημοτικές ενότητες στα προαναφερόμενα σημεία.

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι αύριο Παρασκευή 23 Νοεμβρίου, δεν θα παραδίδονται κομποστοποιητές. Η διάθεσή τους θα συνεχιστεί κανονικά κάθε Δευτέρα- Τετάρτη και Παρασκευή από την ερχόμενη εβδομάδα.Στις υπόλοιπες δημοτικές ενότητες, η παραλαβή κομποστοποιητών θα συνεχιστεί κανονικά όλες τις ημέρες.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.