Νέες Διακοπές Ρεύματος 26, 27, 28 Νοεμβρίου

0

Συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης σε διάφορα σημεία του δικτύου διανομής από τα αρμόδια συνεργεία για λογαριασμό της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. Σειρά αυτή την εβδομάδα έχουν εργασίες σε τμήματα της κεντρικής και νότιας Λήμνου καθώς επίσης και στην βορειοανατολική πλευρά.

Σήμερα Δευτέρα, βρίσκεται σε εξέλιξη διακοπή ρεύματος στο Φακό και το Διαπόρι, στα Τσιμάνδρια καθώς επίσης και σε τμήμα του Κοντιά (Συνοικισμός, Λιμανάκι). Η διακοπή θα διαρκέσει περίπου ως τις 14.00.

Αύριο, Τρίτη 27 Νοεμβρίου, τα συνεργεία θα εργαστούν στο Μούδρο. Η διακοπής ρεύματος θα πραγματοποιηθεί σε δύο δόσεις μικρής διάρκειας. Αρχικά για μία ώρα το πρωί 08.00 – 09.00, ενώ θα πραγματοποιηθεία μία δεύτερη ολιγόλεπτη διακοπή από τις 13.00 έως τις 13.30. Οι διακοπές αφορούν ολόκληρο το χωριό εκτός από την περιοχή του λιμανιού, του δημαρχείου και των εργατικών κατοικιών.

Την Τετάρτη ο “γενικός”..πέφτει στη βορειανατολική Λήμνο καθώς επίκειται να πραγματοποιηθεί εξάωρη διακοπή ρεύματος από τις 08.00 έως τις 14.00 σε όλη την περιοχή βόρειοανατολικά του Κοντοπουλίου. Αφορά την Πλάκα, την Παναγιά, καθώς επίσης την περιοχή του Αγ. Αλέξανδρου και της Νεφτίνας.

Τα συνεργεία μας θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια ώστε η εργασία να τελειώσει το συντομότερο δυνατό και η επαναφορά του ηλεκτρικού ρεύματος να γίνει ίσως και πριν από την προαναφερθείσα ώρα.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή και σας υπενθυμίζουμε ότι θα πρέπει να αποφύγετε κάθε επαφή με τους αγωγούς που πιθανόν θα βρίσκονται στο έδαφος κατά τη διάρκεια των εργασιών, γιατί αυτή η επαφή μπορεί να είναι επικίνδυνη.

Για τους ίδιους λόγους ασφαλείας, επίσης, οι εσωτερικές σας εγκαταστάσεις θα θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση.                                                            

Από τη ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.